Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Čišćenje organizma od otrova i parazita

  • Nedjelja, 26 Listopad 2014 09:46
  • Pročitano 20590 puta

Poznato je kako nam je za oslobađanje od mnogih bolesti, dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalija te drugih parazita.

Ono što je manje poznato jest činjenica da čovjeku u 70 godina života, kroz crijeva prođe 100 tona hrane i 40 tisuća litara raznih tekućina, što nas dovodi do zaključka da se u našem trbuhu nataloži 15 kila fekalnih naslaga i toksičnog otpada koji truju našu krv te donose nepopravljivu štetu tijelu.

Zakrčena crijeva dovode do raznih bolesti i poremećaja kao što su zatvor(opstipacija), poremećaji metabolizma i dijabetes, pretilost ili neuhranjenost, bolesti bubrega i jetre, loše stanje kože, kosti i noktiju, pa do težih bolesti poput karcinoma.

Učinkovito čišćenje crijeva lanenim sjemenom

laneno sjemeDobro poznatim klistirom može se očistiti samo manji dio debelog crijeva, što nikako nije dovoljno za rješavanje svih naslaga i parazita. Naravno da je potrebno raditi klistir ili hidrokolon terapiju, no postoji jedna jednostavnija i manje neugodna terapija koju možete isprobati.

Riječ je o čišćenju crijeva sa brašnom od lanenog sjemena. Naime, konzumiranjem 1-3 žličice brašna od lanenog sjemena, možete potpuno očistiti debelo i tanko crijevo od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga i parazita bez oštećivanja crijevne mikroflore. Metoda se primjenjuje 3 tjedna, a omogućava brzu normalizaciju težine te sagorijevanje masnih naslaga. Također ima pozitivni učinak na regulaciju lipidnog metabolizma.

Brašno od lanenog sjemena apsorbira i eliminira toksine u cijelom organizmu, smanjuje razinu kolesterola u krvi, a indikacije za njegovu upotrebu su brojne. Navesti ćemo neke: gastritis, čir na želucu i dvanaestercu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, prekomjerna težina, poremećaji metabolizma, posebice lipidnog te mnoge druge bolesti.

Recept s lanenim brašnom

recept za čišćenje crijeva3 tjedna umjesto doručka treba konzumirati smjesu lanenog brašna i kefira (ukoliko možete nabaviti vodeni kefir, koristite ga umjesto kupovnog mliječnog). Ako vam je kupovina gotovog lanenog brašna problem, sitno sameljite laneno sjeme, ali svakog dana na friško jer gubi vrijednost stajanjem. Nije poželjno raditi zalihe mljevenog lana.

Prvi tjedan se konzumira 1 žlica lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira. Drugi tjedan 2 žlice brašna isto sa 100 ml kefira, a treći tjedan 3 žlice lanenog brašna sa 150 ml kefira. Kao što je bilo rečeno, smjesu pojesti ujutro umjesto doručka. Za sat i pol do dva, možete normalno jesti što želite.

Dok koristite ovu metodu, pijte dovoljno vode, najmanje 2 litre dnevno da se organizam bolje čisti od toksina i otpada. Čišćenje crijeva na ovaj način radite jednom godišnje, a ukoliko osjetite potrebu, napravite i klistir te konzumirajte hranu bogatu vlaknima ili prakticirajte jednodnevni post.

(Izvor: uspesnazena.com)

Ocijeni sadržaj
(26 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream