Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Zdravlje i ljepota

Na Zagrebački velesajam stižu nove metode iscjeljivanja i super hrana

Sajmovi hrane i zdravog življenja 2023
Foto: Zagrebački velesajam

Ekskluzivno na Zagrebačkom velesajmu od 30. 11. do 3. 12. 2023. – Sajam hrane i zdravog življenja

Četiri dana trajanja Sajmovi hrane i zdravog življenja biti će ispunjeni, ne samo bogatom ponudom proizvoda, već i ekskluzivnim popratnim događanjima. Pripreme su u završnoj fazi, a mi vam donosimo vodič kroz atraktivan dio programa i ponude.

Na sajmove, među ostalima, dolazi tvorac orgo energetskih tretmana, za koje  tvrdi da pomažu kod svih bolesti i tegoba fizičkog, mentalnog i emotivnog sklopa. Ako ste ipak skloni već prokušanim metodama, čeka vas uživanje u 7,5 sati neprekidne noćne glazbe gongova uz meditativno bdijenje. Ritual opuštanja Gong Puje, donosi, tvrde oni koji su ga isprobali, brojne dobrobiti.

Sajmovi hrane i zdravog življenja

Sajmove iskoristite za punjenje košara zdravim namirnicama. Na top listi je salata iz kapsule, bogata antioksidansima. Nezaobilazan je i med. Prije nego posegnete za svojim omiljenim okusom, educirajte se kako prepoznati pravi med, te koje su to zablude i istine o njemu.

Šetnja među izlagačima neka vam bude obavezno uz bočicu vode, pa odvojite i malo vremena da čujete kolika je njezina važnost za naše tijelo. Zastanite i uz izlagače koji će vam pripremiti za kušanje zdrave napitke.

Radionica kuhanja - Zagrebački velesajam
Foto: Zagrebački velesajam

Puno zdravlja i hrane na jednom mjestu

U svoje jelovnike uvrstite i proso, ali i poslušajte savjete kako ga koristiti u prehrani. Na Sajmovi hrane i zdravog življenja stiže i jedna od najzdravijih  namirnica na svijetu – ljute papričice. Zašto je ljuto zdravo? To će vam odgovoriti oni koji tvrde da ako sebi i svojim bližnjima želite zdravlje -odaberete svoju ljutinu chili papričice.

A onda odmorite uz svečanu promociju jedinstvenog priručnika. Riječ je o prvom pisanom materijalu ovog tipa za ljepši svijet i sretne i zdrave nove generacije. Svjetska inovacija, priručnik iz Apipedagogije, daje odgovore zašto bi djeca trebala odrastati uz pčele…

Alternativne metode liječenja i zdrava ishrana

Nakon uživanja u Mysticu, Hrani, Organici i Apiteri, poslužite se i dozom aktualnosti iz svijeta industrijske konoplje u sklopu tematske cjeline KrOnoplja.

Nakon što ste zapisali sve formule o tome kako zdrava prehrana naše živote može učiniti kvalitetnijim, pozabavite se i njezinom proizvodnjom. Za početak neka to bude Indoor vrtlarenje a pruža vam se i mogućnost praktičnog rada.

Ako vam uzgoj dobro krene, možda se već iduće godine, na našim jedinstvenim sajmovima, nađu i vaši proizvodi s oznakama izvornosti i kvalitete. Dotad odaberite neke od ponuđenih na ovogodišnjim sajmovima, od kojih vas mnogi čekaju po promotivnim cijenama.

Portal Alternativa.hr s ponosom vas obavještava da je medijski partner ovog veličanstvenog događaja. Veselimo se susretima na središnjem nacionalnom događanju na temu hrane i zdravog življenja!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...