Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Uvjeti korištenja

Datum zadnje izmjene: [16/12/2023]

  1. Prihvaćanje Uvjeta: Korištenjem Portala Alternativa.hr, korisnik izražava svoj pristanak na sve uvjete navedene u ovom dokumentu. Ukoliko korisnik ne prihvaća ove uvjete, molimo da ne koristi Portal.
  2. Vlasništvo: Portal Alternativa.hr je u vlasništvu tvrtki Izradi Website j.d.o.o. i Filip Media d.o.o. Svi materijali na Portalu, uključujući tekst, slike, videozapise, dizajn i logotipe, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu.
  3. Korisnički Račun: Korisnici imaju mogućnost kreiranja korisničkog računa. Odgovornost za održavanje povjerljivosti podataka, uključujući lozinku, leži isključivo na korisniku. Svaka aktivnost na računu korisnika smatra se izvršenom od strane korisnika.
  4. Zabrana Zloupotrebe: Korištenje Portala u nezakonite svrhe ili na način koji krši ove Uvjete nije dopušteno. Distribucija uvredljivog, prijetećeg ili nezakonitog materijala također je zabranjena.
  5. Odgovornost: Vlasnici Portala ne preuzimaju odgovornost za eventualnu štetu proizašlu iz korištenja informacija s Portala. Sve informacije pružene su bez ikakvih garancija.
  6. Linkovi na Treće Strane: Portal može sadržavati poveznice na treće strane. Vlasnici ne kontroliraju sadržaj tih stranica te nisu odgovorni za njih. Korištenje poveznica na vlastitu je odgovornost korisnika.
  7. Izmjene Uvjeta: Vlasnici zadržavaju pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Korisnici će biti obaviješteni o promjenama, a nastavak korištenja Portala smatrat će se prihvaćanjem izmjena.
  8. Kontakt: Za sva pitanja u vezi s Uvjetima korištenja, korisnici se mogu obratiti putem kontakt informacija dostupnih na Portalu.

Molimo korisnike da pažljivo prouče ove Uvjete korištenja prije nastavka korištenja Portala Alternativa.hr.

U slučaju potrebe, kontaktirati nas možete na Email: info@alternativa.hr