Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Glazba

Mirko Cetinski i Nevia Rigutto: “Vrati mi se ljubavi” – pjesma koja zrači ljubavlju

Mirko Cetinski & Nevia Rigutto Vrati mi se ljubavi
Mirko Cetinski & Nevia Rigutto / Foto: David Danijel (Hit Records)

Ljubav, neiscrpan izvor inspiracije za umjetnike diljem svijeta, ponovno se izlila kroz note i stihove u novoj pjesmi “Vrati mi se ljubavi”, autorskom duetu Mirka Cetinskog i Nevie Rigutto. Ova dinamična glazbena suradnja proizašla je iz dugogodišnjeg prijateljstva i želje da zajedno istraže glazbeni izraz kroz duet.

Oboje iskusni glazbenici, Mirko Cetinski i Nevia Rigutto, dijele zajedničku pozornicu na festivalima Istre i Kvarnera, ali do sada nikada nisu dijelili mikrofon u duetu. Ideja za zajedničkom pjesmom rodila se iz želje da spoje svoje glazbene talente i stvore nešto novo i posebno.

Mirko Cetinski i Nevia Rigutto novi duet

Mirko Cetinski, jedan od izvođača, otkrio je da je Duško Rapotec bio ključna figura u stvaranju ove pjesme. “Pozvali smo prijatelja i autora Duška Rapoteca, koji nam je predložio ovu pjesmu, te smo se zajedno složili da je to to i krenuli smo raditi. Radeći otkrili smo da su nam vokali vrlo kompatibilni i topli. Tako danas pred sobom imamo prvi zajednički materijal, koji možete slušati.” – prenos Hit Records.

Oduševljenje novim projektom nije skrivala ni Nevia Rigutto, koja je podijelila svoje iskustvo suradnje s Cetinskim. “Mirko i ja se znamo još iz sedamdesetih godina, druženja sa raznih festivala, no najviše sa našeg festivala ‘Melodije Istre i Kvarnera’.” Dodala je kako je, unatoč životu u Švedskoj, uvijek održavala kontakt sa kolegama glazbenicima. “Veselim se našoj suradnji, glazba nam je u krvi, duševna hrana, daje snagu ako zatreba i u težim trenucima života.

Pjesma Vrati mi se ljubavi nosi nježnu, ljubavnu notu

Pjesma “Vrati mi se ljubavi” nosi u sebi nježnu, ljubavnu notu koja će sigurno osvojiti srca slušatelja. Snimljena u suradnji s Duškom Rapotecom, pjesma kombinira vješto skladane stihove s toplim vokalima Mirka Cetinskog i Nevie Rigutto.

Završni dodir ovoj glazbenoj priči daje video spot koji prati pjesmu. Svi zainteresirani mogu uživati u ovom glazbenom doživljaju na YouTubeu.

“Vrati mi se ljubavi” predstavlja ne samo glazbeni duet, već i spoj dugogodišnjeg prijateljstva, strasti prema glazbi i iskrene ljubavi prema umjetnosti. U ovoj pjesmi, Mirko Cetinski i Nevia Rigutto donose svoj autentični pečat koji će, nadamo se, oduševiti ljubitelje dobre glazbe širom regije.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...