Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Zabava

Sveti Nikola stiže u Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu

Sveti Nikola Ledeni Park Trg Kralja Tomislava Advent Zagreb
Sveti Nikola / Foto: Ledeni Park

U srcu Zagreba, na Trgu kralja Tomislava, Ledeni park postaje središnje mjesto blagdanske čarolije, a posebno u srijedu, 6. prosinca, od 17 do 19 sati, kada će se na ledenoj pozornici prošetati Sveti Nikola. Ovo nezaboravno iskustvo namijenjeno je najmlađim posjetiteljima, pozivajući roditelje i djecu da im se pridruže i podijele trenutke radosti i veselja.

Sveti Nikola u centru Zagreba

Sveti Nikola, simbol darivanja i ljubavi, stiže sa svojom vrećom punom darova kako bi razveselio srca mališana. Program događanja od 17 do 19 sati obuhvatit će prigodan glazbeni doživljaj, druženje s Svetim Nikolom, klizanje i reprizu najboljih trenutaka klizačke revije izvedene od strane Zagrebačkih pahuljica, ekipa klizačica sinkroniziranog klizanja.

Posjetitelje očekuje sedam točaka iz originalnog showa, poput “Zagreb te zove,” “Rođen u Zagrebu,” i “Zagrebačkim ulicama – svi na Sljeme,” koji će oživjeti pozornicu spektakularnom koreografijom, raskošnim kostimima te simpatičnim rekvizitima u čast voljenog grada Zagreba.

Moglo bi vas zanimati: Što napisati na Božićnu čestitku? Ideje koje će vam probuditi maštu

Sveti Nikola Advent Zagreb
Sveti Nikola / Foto: Ledeni Park

Mjesto klizanja i glazbenog spektakla

Ledeni park neće biti samo mjesto klizanja i glazbenog spektakla; bit će i prilika za fotografiranje s Svetim Nikolom i stvaranje predivnih blagdanskih uspomena. Photopointovi će biti postavljeni na više lokacija, pružajući posjetiteljima priliku za zabilježavanje posebnih trenutaka s obitelji i prijateljima.

Osim vizualnog užitka, posjetitelji će moći uživati i u bogatstvu mirisa, okusa i boja, prilagođenih svim osjetilima. Ugostiteljska ponuda posebno će obradovati najmlađe posjetitelje s omiljenim jelima i slasticama.

Svi na Ledeni park! Podsjećamo roditelje da se odazovu na proslavu jer, kako kaže stara poslovica, “Sveti Nikola za svako dobro dijete ima stvarčicu koju.”

Zabava u Ledenom parku

Osim Svetog Nikole, Ledeni park na Trgu kralja Tomislava priprema se za još nekoliko vesele događaje u predstojećem vikendu. U subotu, 9. prosinca, Coca-Colin božićni kamion stiže na Ledeni park, noseći inspirativnu poruku: “Svatko može biti Djed Božićnjak!” Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u nizu interaktivnih doživljaja i igara te se fotografirati kako bi stvorili trajne uspomene. Poseban kviz otkrit će koja vrsta Djeda Božićnjaka ste, uz priliku osvajanja fantastičnih nagrada.

Ledo experience zona također će pridonijeti blagdanskom ugođaju, pružajući posjetiteljima pravu ledenu čaroliju unutar Ledovog kamiona na -22°C. Svake subote do 6. siječnja 2024., od 10:00 do 12:00 te od 18:00 do 20:00 sati, posjetitelji će moći klizati s Ledom Medom.

Bogat sadržaj, za svakog po nešto

Za ljubitelje iluzija, muzej Iluzija donosi izložbe “Pin Art – Umjetnost na dodir” i “Swap Noses,” koje će razveseliti posjetitelje svih uzrasta.

Radno vrijeme Ledenog parka je svakodnevno od 10 do 23 sata, dok su petkom i vikendom ugostiteljske kućice otvorene do ponoći. Klizanje je moguće svaki dan od 10 do 23 sata do 6. siječnja 2024. Škola klizanja održava se tijekom tjedna i vikendom uz obaveznu rezervaciju na Superkid.hr.

Vidimo se na Ledenom parku, gdje će radost i čarolija blagdana oživjeti svaki trenutak!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...