Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Vježba

Zdravlje Nogu – Ključ za Aktivan Život [EDUKACIJA]

Zdravlje nogu
Zdravlje nogu / Foto: Freepik

Sportsko-kulturno-umjetničko društvo “Kreativac” iz Murtera poziva sve zainteresirane na edukativno-praktično predavanje pod nazivom “Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak“.

Ovo informativno događanje održat će se 11. studenog 2023. godine i namijenjeno je svima koji se suočavaju s problemima u području stopala, zgloba gležnja, koljenskog zgloba ili osjećaju negativne senzacije u području zdjelice.

Zašto je važno brinuti se o zdravlju nogu?

Noge su često uzete zdravo za gotovo, ali zdravlje nogu igra ključnu ulogu u našem svakodnevnom životu. Problemi s nogama mogu uzrokovati brojne neugodnosti i ograničiti našu sposobnost kretanja.

Anatomija stopala i njen utjecaj na hod

Na predavanju ćemo istražiti temelje – anatomiju stopala. Razumijevanje kako su strukturirana stopala ključno je za prepoznavanje problema i sprečavanje njihovog nastanka.

Čimbenici koji utječu na zdravlje nogu

Postoji niz čimbenika koji mogu utjecati na zdravlje nogu, uključujući nošenje neodgovarajuće obuće, nepravilno hodanje, ozljede i drugo. Na predavanju ćete saznati kako prepoznati ove čimbenike i kako ih izbjeći.

Korisni savjeti za očuvanje zdravlja nogu

Stručnjaci će vam pružiti korisne smjernice i praktične savjete kako poboljšati svoje zdravlje nogu i udobnost pri hodanju. Ovo će vam pomoći da uživate u aktivnom i bezbolnom životu.

Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak
Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak

Prijavite se i sudjelujte na edukaciji

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, ali prijava je obavezna. Prijaviti se možete putem Viber-a, WhatsApp-a, obične poruke ili pozivom na brojeve: 098/940-4605 (Ivona Kožulić) i 091/157-0062 (Marija Baričić), kao i na email adresu marija.baricic@hotmail.com Nadamo se da ćemo vas vidjeti u što većem broju!

Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak

Noge su temelj našeg kretanja i vitalni dio našeg svakodnevnog života. Zadržavanjem zdravlja nogu možemo unaprijediti kvalitetu života i smanjiti rizik od ozljeda.

Predavanje “Zdravlje nogu – ključna karika za funkcionalan i bezbolan korak” pružit će vam vrijedne informacije i alate za očuvanje zdravlja nogu. Ne propustite priliku da naučite kako brinuti se za svoje noge i uživati u aktivnom životu. Vidimo se 11. studenog 2023. godine na edukaciji!

Ovaj događaj dio je šireg projekta “Poticanje razvoja civilnog društva na otoku Murteru”, koji je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...