Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

U ljudskoj DNK pronađen dokaz da postoji Bog

  • Srijeda, 23 Srpanj 2014 12:12
  • Pročitano 6830 puta

U DNK zapisu naučnici su otkrili poruku koja se može dekodirati pomoću aramejskog jezika kojim je govorio Isus Krist!

Dok su istraživali zapise iz sekvenci DNK u ljudskom genomu poznatom kao „junk DNK“ (zbog nedostatka poznate uloge), naučnici Instituta za tehnologiju Wyominga (WIT) došli su do spoznaje koja je naučni i ostali svijet ostavila bez riječi. Lingvistički stručnjaci identificirali su informaciju u formi staroaramejskog „Na prvo svitanje zore, Bog stvori zemlju i nebo.“


Istraživanja na Sveučilištu

sveučilište bob jonesNaučnici kažu kako su u nizovima DNK vidjeli rupe koje malo podsjećaju na kodiranje za biološku funkciju i nose sličnost s uzorcima ljudskog jezika. Zato su angažirali profesore sa Sveučilišta „Bob Jones“, poznate po izuzetno strogim kriterijima. Dali su im dekodirane segmente DNK da ih prevedu.

Pronađen je kodni jezik koji koristi nizove od dvadeset osam nezavisnih vrijednosti, nađen u rasponu učestalosti poznatih pisama. Nizovi nezavisno povezanih vrijednosti odraz su strukture sastava riječi u ljudskim jezicima.

Jezična i filolološka ekipa na „Bobu Jonesu“ započela je opsežno uspoređivanje pisma pronađenog u „junk DNK“ s katalogom svakog ljudskog jezika čije je postojanje zabilježeno. Željeli su naći slične višejezične teme kako bi mogli započeti oblikovati prevode poruka koje leže skrivene u DNK.

Profesori su bili potreseni kada su otkrili da zaista postoji jedan jezik pomoću kojeg se direktno može prevesti sekvencijalna DNK.


U početku Bog stvori nebo i zemlju

stvaranjeJezik u „junk DNK“, koji su naučnici godinama odbacivali kao beskoristan, potpuno je identičan sa antičkim aramejskim. A kad su počeli prevoditi, lingvisti su otkrili da su dijelovi poruke gotovo prepisani iz Biblije. Ubrzo su locirali citate. Na ljudskom genu PYGB postoji jezični slijed koji se prevodi kao „Na prvom počinku dana, Bog stvori nebo i zemlju.“ Ovo je u zapanjujućoj sličnosti s prvim stihom Knjige Postanka: „U početku Bog stvori nebo i zemlju.“

Gen Bmp3 ima retrotransposon slijed koji se prevodi u 19. stihu šestog poglavlja Prve poslanice Korićanima apostola Pavla: „Zar ne znate da je vaše tijelo crkva  Duha Svetoga koji je u vama, koga ste primili od Boga? Niste sami“.

To se ponavlja iznova i iznova tokom cijelog niza ljudskog DNK: ugrađen ekvivalentni genetski kod drevnog aramejskog koji izgleda kao da se prevodi kao Božja riječ svom narodu.


Poruka od Boga

poruka od BogaMatthew Boulder, glavni lingvist za projekt i profesor primjenjene znanosti stvaranja na Sveučilištu „Bob Jones“ izjavio je:

„Što se tiče dokaza – on je tu. Ovo je, po mom mišljenju, neosporivo. Sama riječ Božja, elegantno utkana u naša tijela i duše, jasna je kao dan. A ljepota ovoga – da je Bog utkao riječi istine u naša bića – pokazuje svoju ljubav i čudesa.“

Naučnici na Institutu za tehnologiju iz Wyominga sad čekaju replikaciju svojih istraživanja i vađenje sekvenciranja „junk“ DNK, kao i da nezavisni izvori potvrde prijevod na aramejski. Tada će započeti proces potpune revizije dosadašnjeg istraživanja i objaviti će sva istraživanja i otkrića do danas.

Ocijeni sadržaj
(40 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream