Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Proricanje viskom

  • Srijeda, 08 Travanj 2015 16:43
  • Pročitano 10932 puta

Primjena viska je mnogostruka i može služiti čovjeku na više načina. Pomoću viska moguće je vrlo precizno locirati štetna zračenja oko nas, odrediti dijagnozu bolesti i pomoći u pronalaženja adekvatnog načina lječenja, ustanoviti trudnoću, sklonosti i afinitete osobe itd. Dakle, radiestezija u koju spada primjena viska i rašlji vrlo je svestrana disciplina i danas u velikoj upotrebi, mogli bi reći univerzalnoj.

Piše: Maja Vodopija

Upotreba viska u svrhu proricanja postaje sve popularnija i u nas baš zbog svoje efikasnosti. Viskom je moguće dobiti odgovore na pitanja bilo kojeg tipa ili vrste na koja se može odgovoriti sa DA ili NE. Da bi uspješno obavljali poricanje viskom potrebno vam je: odgovarajući visak; razviti komunikaciju sa viskom.

Postoje različite vrste viska. Najidealniji je onaj kružnog ili eliptičnog presjeka jer prilikom gibanja stvara najmanji otpor. Kao alternativno sredstvo možete koristiti džepni sat na lančiću, lančić s privjeskom, prsten na lančiću ili koncu i sl. Važno je da pronađete vama odgovarajući visak, po mogućnosti od vama odgovarajućeg materijala. 


Komunikacija s viskom

Komunikacija s viskomDa bi se pomoću viska dobivali odgovori tipa DA i NE, ali i MOŽDA, TAKO-TAKO i sl. potrebno je s viskom razviti osobnu komunikaciju. To ćete učinuti na sljedeći način: Opustite se i uzmite visak u ruku. U sebi ili na glas postavite pitanje visku: "Kako ćeš mi pokazati DA?". Potrebno je da ste mirni i koncentrirani. Ako je potrebno ponovite pitanje nakoliko puta, jer s viskom se traži strpljivost. Ako ne dobijete odgovor toga dana pokušajte ponovo sljedeći dan.

Nakon što vam visak svojim kretanjem pokaže odgovor na DA, upitajte kako će vam dati odgovor na NE. Nakon što ste dobili i NE, upitajte da li je to vaš trajan dogovor. Ako je odgovor potvrdan tj. dobijete kretnju za DA na to pitanje vi ste sa svojim viskom uspostavili komunikaciju. Nakon toga provjerite možete li uspostaviti komunikaciju i za dodatna pitanja kao što su: možda, tako – tako, neutralno i sl. Visak se može gibati kružno, pravolinijski i eliptično.

Nakon što ste ispunili ova dva preduvjeta spremni ste za rad s viskom. Vi svoj visak možete pitati bilo koje pitanje na koje se može odgovoriti sa da ili ne. Apsolut putem vašega viska vrlo će rado sa vama razgovarati...

Mnogi ljudi imaju povećan radiestezijski senzibilitet. Jeste li i vi jedan od njih vrlo je lako utvrditi. Ovdje je jedan od načina. Uzmite visak u ruku, te ga stavite iznad dlana lijeve šake okrenutog prema gore. Neka visak bude udaljen 2 do 5 cm od dlana, zatim ga zaljuljajte pravolinijski. Ako se nakon nekog vremena počne gibati kružno onda okrenite lijevu šaku dlanom prema zemlji. Ako visak promjeni smjer rotacije imate dovoljno radiestezijskog naboja jer ste viskom uspjeli registrirati različite polove.

Ocijeni sadržaj
(24 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream