Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Savjeti i Trikovi

Naučite kako se pravi flaster za detoksikaciju

Flaster za detoksikaciju ima dvostruko djelovanje na naš organizam. Prvo je to što taj flaster potiče refleksološke točke u organizmu, te drugi učinak je taj što upija toksine iz organizma.

Donosimo vam savjet kako da sami sebi napravite detoksikacijski flaster.

Ovaj flaster će izvući sve toksine iz tijela, one spojeve koji svakako trebaju ići van, ali zbog opterećenosti organizma, toksini se u tijelu zadržavaju dulje od predviđenog. Tu je ovaj detoksikacijski flaster da vam pomogne.

Danas su ovi flasteri svugdje dostupni, ali uz nešto veću cijenu. Zbog toga vam savjetujemo da sami sebi napravite jedan kod kuće i isprobate kako djeluje. Nadamo se da će i vama biti dobar, jer mnogi koji su isprobali kažu da jako dobro obavlja svoj posao.

Isprobajte i vi, nemate što izgubiti.

Cijene tih flastera znaju biti jako visoke, ali dobra vijest je da ih možete i sami napraviti kod kuće.

Kako da sami sebi napravite detoksikacijski flaster kod kuće?

Za izradu detoksikacijskog flastera trebati će vam aluminijska folija, od koje treba uzeti komad 10×6 cm.

Od suhih biljnih sastojaka napravite mješavinu. Najbolje je da ih istučete u avanu dok ne postanu kao prah. Na primjer, dobra je biljna mješavina kurkume u prahu, zelenog čaja, kamilice, dječji puder i vitamin C u prahu iz apoteke.

Kada ste napravili biljnu mješavinu, stavite ju na aluminijsku foliju, koju postavite na stopalo. Prekrijte foliju komadom gaze da je drži preko noći.

Na taj ste način napravili organski flaster i u tome je tajna djelovanja, ne toliko u određenim biljkama.

Dakle, tajna je u sloju organske supstance i metala na koži. Možete upotrijebiti bilo koje ljekovito bilje koje ste izmrvili u avanu.

Učinci detoksikacijskih flastera su ti da oni potiču refleksološke točke te potiču izlučivanje toksina. Kao posljedicu djelovanja, možete očekivati jačanje otpornosti organizma, detoksikaciju i čišćenje organizma, poticanje tjelesnih funkcija, povratak ravnoteže u organizam, preventivni učinak na cijelo tijelo kao i više energije. Detoksikacijski flasteri su dobri i zbog toga što oni usporavaju proces starenja te imaju umirujući antistresni učinak. Dobri su i za kvalitetniji san kao i za veću sposobnost koncentracije.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...