Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Ljekovita biljka

Liječenje bijelog pranja kod žena

Donosimo dobar prirodni lijek kojim možete liječiti upalu sluznice kod žena, odnosno bijelo pranje.

Prvo ćemo ukratko opisati pojavu bijelo pranje, pa kasnije spomenuti i metodu prirodnog liječenja.

Bijelo pranje je upala na području sluznice vagine, a očituje se bijelim iscjetkom zbog čega se ova upala zove – bijelo pranje.

Kao što se liječi i svaka druga upala, bijelo pranje zahtjeva temeljito liječenje, da se ne javlja tako često. Riječ je o pojavi koja je jako česta kod žena, a zna biti jako neugodna. Može se pojaviti zbog raznih upala na maternici, ili zbog nekih poznatih gljivičnih oboljenja, te zbog stresa, a u nekim slučajevima je zabilježeno kao reakcija organizma na uzimanje nekog lijeka.

Spomenuli smo da je bijelo pranje u stvari upala na području sluznice vagine, pa se i način liječenja provodi kao i kod drugih oblika upale. Taj bijeli iscjedak, koji se javlja, nas upozorava napovećani broj štetnih bakterija u tom području, a liječenje treba ići ka tome da se broj bakterija dovede u onu optimalnu, prirodnu ravnotežu u kojoj inače i bude kod zdrave osobe.

Bijelo pranje se može jako uspješno liječiti uz pomoć ljekovitih biljaka, pa ćemo nastaviti pisati u tom kontekstu.

Saznajte kako se bijelo pranje može liječiti pomoću ljekovitog bilja

Postoje mnogi pripravci od ljekovitih biljaka, koji liječe bijelo pranje, a mi ćemo spomenuti prirodno maslinovo ulje i ljekovitu biljku neven.

Upalu koju imate možete jako dobro liječiti ovim prirodnim lijekom.

Slijedite recept: U jednu staklenku od 1 litre stavite cvjetova nevena, koliko stane, te nakon toga nadopunite staklenku maslinovim uljem, tako da svi cvjetovi budu potopljeni. Pustite staklenku, i sadržaj u njoj da odstoji par dana na toplom, i sunčanom mjestu, tako da se ljekovite tvari stignu osloboditi u ulju.

Jako je važno da koristite kvalitetno maslinovo ulje, bez ikakvih konzervansa u njemu. U slučaju da ne možete pronaći cvjetove nevena, slobodno se poslužite cvjetovima kantariona, jer će i on pomoći kod ove upale.

Lijek koristite tako da prije spavanja nanosite ulje na zahvaćeno područje.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Provjerite još i ovo

Kako liječiti

Pitate se dali je moguće upalu pluća liječiti vitaminom C? Prema nekim novim istraživanjima čini se da je moguće. Ako vas zanima kako, pročitajte...

Ljekovita biljka

Kurje oko u medicinskoj terminologiji je poznato kao clavus, a riječ je o jednom od najčešćih tegoba koje napadaju naša stopala i smetaju nam...

Recept

Naučite kako da sami otopite kamen u bubregu. Navest ćemo neke prirodne preparate koji jako dobro otapaju bubrežne kamence. Mnogo je poznatih prirodnih lijekova...

Ljekovita biljka

Svi mi koji pratimo tenis sigurno smo vidjeli mnogo tenisača kako u pauzi između gemova jedu bananu. Možda ste se do sada pitali zašto,...