Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Savjeti i Trikovi

Prirodnim putem liječite bijelo pranje – Neke biljke mogu jako dobro da liječe bijelo pranje

Upalu na području sluznice vagine kod žena zovemo bijelo pranje. To je upalni proces koji se kod žena često javlja i koji je sam po sebi neugodan.

Bijelo pranje je u stvari upala na području sluznice vagine. Pojava se najčešće javlja kod žena i jako je neugodna te na žalost dosta česta. Bijelo pranje se može pojaviti zbog raznih upala maternice, nekih gljivičnih oboljenja, stresa ili zbog reakcije na neki lijek.

U stvari, bijelo pranje je stalno prisutno kod svake žene, no problem nastaje kada se poremeti ravnoteža u organizmu pa bijelo pranje izazove određene probleme.

Bijelo pranje, koje može da izazove probleme možemo gledati kao upozorenje na povećani broj štetnih bakterija na području sluznice vagine. Dakle, bakterije su tu uvijek prisutne, no u određenom broju koji naš organizam lako kontrolira, ako je zdrav. U slučaju da dođe do smanjenja mliječne kiseline na području sluznice, štetne bakterije uznapreduju što se dalje uočava kao iscjedak, koji zovemo bijelo pranje.

Sluznica je organ koji se neprestano bori protiv napada izvana i mogućih zaraza, te ukoliko dođe do poremećaja u broju obrambenih tijela, javlja se upala. Tu se uočava važnost općenitog zdravlja našeg tijela i imuniteta u borbi protiv mogućih bolesti.

Mliječna kiselina, koju sluznica proizvodi, služi za sprječavanja i razvoj te povećanje broja štetnih bakterija. Ako naše tijelo dovedemo u stanje da mliječne kiseline nedostaje, tada smanjujemo otpornost organizma da se izbori sa štetnim bakterijama te će one lakše da uznapreduju i poremete ravnotežu u tom području i izazvati upalu.

>> Naučite liječiti bijelo pranje kod kuće…

Ako ste ipak uočili bijelo pranje, možemo vam predložiti neke prirodne lijekove za liječenje bolesti. Osim komercijalnih lijekova, koje propisuju liječnici, dosta često se bijelo pranje može liječiti i alternativnim metodama liječenja pomoću prirodnih lijekova. Koji su to prirodni lijekovi za bijelo pranje i kako se provodi liječenje?

Upala, zovemo je bijelo pranje, nastaje zbog više poznatih razloga, a najčešće su to razne upale maternice, gljivične infekcije u intimnom dijelu tijela, stres ili reakcija na neki lijek koji se uzima.

Bijelo pranje se može uspješno liječiti pomoću ljekovitih biljaka

Da ih ne nabrajamo sve, spomenuti ćemo neke biljke koje pomoću tvari koje sadrže u sebi mogu da liječe ovu neugodnu upalu kod žena.

Bijelo pranje se može liječiti pomoću mješavine čaja od listova bršljana i hrastove kore. Također, za liječenje bijelog pranja dobar je i čaj od listova oraha, koprive i bršljana, koje miješamo sa kamilicom i stolisnikom.

Bijelo pranje se može uspješno liječiti i pomoću maslinovog ulja. Ovaj ljekoviti preparat se dobije ako kombiniramo maslinovo ulje i cvjetove nevena. Znamo već koliko je neven ljekovit, a ovo je još samo jedan od dokaza koji to potvrđuju.

Naučite sebi pripremiti pravi prirodni lijek za bijelo pranje.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...