Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Serije

Najpopularnije serije na Netflixu u Hrvatskoj – TOP 10

Najpopularnije netflix serije u Hrvatskoj
Najpopularnije netflix serije u Hrvatskoj / Foto: Pixabay

Na službenoj stranici Netflixa možemo pronaći popis najpopularnijih serija u Hrvatskoj. U prošlom tjednu, ova lista se mijenjala, stoga ćemo u nastavku teksta istaknuti koje su serije bile najpopularnije u proteklih sedam dana i zbog čega su toliko privukle pažnju gledatelja.

U pitanju je period između 30. siječnja i 05. veljače, u idući tjedan ćemo ispratiti što se najviše gledalo u ovom tjednu, stoga nas nastavite pratiti. Ne želimo spoilati serije, pa ćemo napisati samo kratki opis serije da bi dobili uvid o čemu se u seriji radi.

Najpopularnije netflix serije u Hrvatskoj
Najpopularnije netflix serije u Hrvatskoj / Foto: Netflix

The Snow Girl: Limited Series

Ova kratka serija od šest epizoda s kineskim podrijetlom, donosi nam priču o putovanju skupine ljudi u potrazi za mističnom Snow Girl koja će im, prema legendi, ispuniti želje. Radnja se odvija u živopisnom kineskom krajoliku, a gledatelji hvale seriju zbog zanimljive priče, odlične glumačke postave i predivnih vizualnih efekata.

Ginny & Georgia: Season 2

Druga sezona ove američke tinejdžerske serije, koja prati živote majke i kćeri u malom gradiću, privukla je veliku pažnju gledatelja u Hrvatskoj. Radnja je puna neočekivanih preokreta i misterija, a serija je popularna zbog likova i njihovih odnosa.

Lockwood & Co.: Season 1

Ova britanska serija je bazirana na istoimenom romanu, a prati tri tinejdžera koji su angažirani za istraživanje nadnaravnih pojava. Serija se odvija u mračnom i zagonetnom svijetu, a gledatelji hvale seriju zbog sjajne glumačke postave, napetosti i atmosfere.

Wednesday: Season 1

Ova američka serija je spin-off poznatog filma “The Addams Family” i fokusira se na mladu Wednesday Addams i njezine avanture u internatu. Serija je popularna zbog svog tamnog humora i originalne priče.

Ginny & Georgia: Season 1

Prva sezona ove tinejdžerske serije također je privukla pažnju gledatelja u Hrvatskoj. Serija prati život majke i kćeri u malom gradiću i obiluje dramom, komedijom i neočekivanim preokretima.

Physical: 100: Season 1

Ova američka serija smještena je u osamdesete godine i prati život žene koja otkriva aerobik i koristi ga kako bi preokrenula svoj život. Gledatelji hvale seriju zbog sjajne glumačke izvedbe i originalne priče.

Cunk On Earth: Season 1

Ova britanska serija je vodena dokumentaristica koja proučava povijest svijeta na nekonvencionalan i humorističan način. Serija je popularna zbog Cunkine osebujne naracije i kreativnog pristupa temi.

Alpha Males: Season 1

Ova španjolska serija prati skupinu muškaraca koji pokušavaju vratiti svoju staru slavu organizirajući borbe s bikovima u malom španjolskom selu. Serija se ističe zbog dinamičnih scena borbe s bikovima, kao i zbog dubljih tema o prijateljstvu i osveti.

Fauda: Season 4

Ova izraelska serija prati skupinu izraelskih agenata koji se bore protiv terorista na Zapadnoj obali. Serija je popularna zbog akcije i napetosti, kao i zbog složenih likova i njihovih međusobnih odnosa.

Vikings: Valhalla: Season 2

Ova američka serija predstavlja nastavak popularne serije “Vikinzi” i prati nove generacije vikinških ratnika u njihovim avanturama. Serija je popularna zbog svoje epske priče i dobre produkcije.

Ovo su najpopularnije serije na Netflixu u Hrvatskoj u proteklih sedam dana, a svaka od njih nudi jedinstvene elemente koji su privukli pažnju gledatelja. Od akcije i napetosti do komedije i tinejdžerskih drama, ove serije pokrivaju širok raspon žanrova i tema. Koja je vaša najdraža serija na Netflixu?

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...