Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Ishrana

Najava: Sajmovi hrane i zdravog življena na Zagrebačkom velesajmu

Sajmovi hrane i zdravog življenja
Foto: Zagrebački velesajam

Sajmovi hrane i zdravog življenja su središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži čovjeka kroz komplementarni pristup. Naglasak je na zdravom životnom stilu te povratak prirodi i održivom načinu života.

U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se dva, tematski komplementarna sajma: Sajmovi hrane i zdravog življenja i CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Sajmovi hrane i zdravog življenja središnje su nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži čovjeka kroz komplementarni pristup. Naglasak je na zdravom životnom stilu te povratak prirodi i održivom načinu života.

Bogatstvo ponude zdrave hrane na sajmu uz sajamske popuste

Predstavit će se domaći i inozemne proizvođači zdrave hrane, dodataka prehrani, biljnih pripravaka i proizvoda te čajeva, meda i mednih preparata, različitih proizvoda od industrijske konoplje i dr., a sve s drugačijim odnosno zdravijim pristupom življenja. I ove godine bit će noviteta iz vrtova i kuhinja izlagača koji prakticiraju nekonvencionalne i održive tehnike poboljšanja kvalitete života.

Uz izložbeni dio, sajam je prepoznat po brojnim skupovima i konferencijama na aktualne teme u suradnji s domaćim i inozemnim stručnjacima, uz uvijek zanimljiva i edukativna predavanja, seminare, kongrese, prezentacije i radionice.

Zdrava hrana domaći proizvodi
Foto: Zagrebački velesajam

Stručan konferencijski i popratni program događanja

Partner Sajmova hrane i zdravog življenja – HUPED, i ove će godine organizirati tradicionalni 14. Međunarodni kongres na temu: “Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini“. Sudjelovat će znanstvenici i stručnjaci iz cijeloga svijeta (SAD, Velika Britanija, Francuska, Ukrajina, Slovenija, Austrija, Njemačka…) te izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

Glavna tema ovogodišnjeg Kongresa su aromaterapijska svojstva eteričnih ulja u inovativnim proizvodima tvrtke Lavylites, koji su dobili brojne svjetske nagrade zbog svoje kvalitete i učinkovitosti. Testiranja koje je napravio hrvatski institut IPED, pokazala su pak da Lavylites proizvodi vrlo učinkovito djeluju na bioenergetsko polje čovjeka, pružaju visoku zaštitu od štetnih zračenja te posjeduju i aromaterapijska svojstva. Ostale teme Kongresa su: iscjeljenja dokaziva medicinskim nalazima, razmjena iskustava u terapeutsko iscjeliteljskom radu, nova otkrića, proizvodi, uređaji, dodaci prehrani i terapeutsko iscjeliteljske metode, istraživanja o terapeutskom učinku medicinskog kanabisa, pravna regulativa, status, edukacije i trajno usavršavanje terapeuta i iscjelitelja.

Izlagači na sajmu svoje proizvode i usluge nudit će po promotivnim cijenama, a na prezentacijama i radionicama moći ćete ih i besplatno isprobati te saznati kako poboljšati kvalitetu života primjenom određenih metoda i tehnika.

Više informacija na stranicama Zagrebačkog Velesajma: www.zv.hr.

Sajam hrane i zdravog življenja
Foto: Zagrebački velesajam
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...