Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Ljekovita biljka

Liječenje suncokretovim uljem – Mućkajte ulje u ustima, bez gutanja

Na kongresu ukrajinskog Udruženja onkologa i bakteriologa dr. F. Karaca govorio je o metodi liječenja upotrebom hladno cijeđenog ulja suncokreta. Nakon što se i sam osobno uvjerio, on smatra da se svako može uvjeriti u vjerodostojnost iznijetih činjenica.

Ova metoda je zamijenila kirurške operacije i uzimanje lijekova mnogim teškim bolesnicima. Osnovni postupak ove metode je mućkanje u ustima izvjesne količine jestivog ulja. Ovim putem se sprečava uništavanje korisne mikroflore organizma do kojeg dolazi tijekom uzimanja sintetičkih lijekova poput antibiotika.

Bez gutanja, u usta treba uzeti jednu žličicu suncokretova ulja. Mućkati ulje u usnoj duplji od 15 do 20 minuta. Ispljunuta tečnost treba da je mliječno bijela. Ukoliko je žuta ili žućkasta znači da tretman nije trajao dovoljno. Usta treba isprati čistom vodom, te zube oprati četkicom. U ispljunutoj tečnosti nalazi se veliki broj štetnih bakterija i toksina.

Najupadljiviji učinak tretmana je bjelina zuba i njihovo učvršćivanje u alveolama i desnima. Najbolje je početi sa ispiranjem usta ujutro, prije jela. Da bi se proces liječenja ubrzao može se postupak ponavljati tri i više puta dnevno, prije jela, na prazan želudac. Terapija traje toliko dugo dok se organizmu vrati prijašnja snaga, svježina i miran san. Nakon buđenja ne smije biti umora ni u tijelu ni u psihi, a nateknuti podočnjaci moraju nestati. Mora se pojaviti zdrava glad i dobra sposobnost pamćenja.

Na početku, mogu se pojaviti simptomi prijašnje bolesti pogotovo ako osoba ima više žarišnih upala koje aktiviraju jedna drugu, a koje bi bez liječenja dovele do teške bolesti ili smrti. Zato, ne postoji razlog za prekid ove terapije u slučaju pojave povišene tjelesne temperature.

Eventualno pogoršanje je dobar znak tjelesnog oporavka i nestajanja bolesti.

Broj dnevnih ispiranja usne šupljine uljem prepušta se osobnom osjećaju.

Ovom metodom bolesti se liječe za 2-4 dana (akutne) pa do jedne godine (kronične bolesti).

Postupkom se liječe: glavobolja, bronhitis, zubobolja, tromboza, artroza, kronične bolesti krvi, paraliza, ekcemi, čir želuca, bolesti crijeva i bubrega, upala mozga, ženske bolesti, tumori, bolesti jetre, nesanica, te prevenira infarkt. Kao što vidite učinak je sveobuhvatan.

Suncokretovo ulje suzbija napredak stanica raka

Terapija sa suncokretovim uljem pokazala se jako efikasnom u slučaju oslabljenog imuniteta i svih bolesti koje nastaju kao posljedica ovog stanja.

Pokazala se efikasnom u liječenju glavobolje, zubobolje, umora, ekcema, čira na želucu, crijevnih bolesti, bronhitisa, krvnih bolesti, encefalitisa (upala mozga), ženskih oboljenja, bolesti pluća i jetre, artroze, živčanih bolesti i još mnogih drugih.

Terapija suncokretovim uljem djeluje preventivno na maligna oboljenja jer suzbija razvoj kancerogenih stanica. Ova metoda savjetuje se osobama koje imaju problema sa paradontopatijom jer dokazano djeluje na učvršćivanje zuba i sprečavanje krvarenja desni.

U slučaju akutnih stanja daje rezultate već nakon nekoliko dana, dok liječenje kroničnih bolesti traje znatno duže.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...