Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Prirodni lijekovi

Vrsta upale sluznice vagine – Kako liječiti bijelo pranje kod žena?

Jako česta i neugodna pojava kod mnogih žena, poznata kao bijelo pranje, zadaje mnoge probleme na intimnim dijelovima tijela. Pročitajte malo na temu bijelog pranja kod žena.

Bijelo pranje je neugodna pojava i jako česta kod žena. Naučite prevenirati bijelo pranje, ili ga liječiti u slučaju da ste ga već dobili.

Protiv bijelog pranja se možete efikasno boriti prirodnim lijekovima.

Bijelo pranje je u biti upalni proces, a liječnici za suzbijanje bolesti propisuju vaginalete na prirodnoj bazi.

Vaginalete dosta pomažu u suzbijanju ove neugodne pojave kod žena, no treba znati da postoje i mnogi prirodni lijekovi koji se jako dobro nose sa tom bolešću.

Za više informacija o tome kako liječiti bijelo pranje prirodnim lijekovima pročitajte članak – Liječenje bijelog pranja prirodnim putem.

Ako ovdje ne pronađete informacije koje vas zanimaju, pokušajte sa člankom koji smo nedavno objavili – Bijelo pranje – nadamo se da će pomoći.

U nastavku ćemo ukratko objasniti o kakvoj vrsti upale je riječ.

O kakvoj je točno vrsti bolesti riječ? Bijelo pranje je vrsta upale, pa pročitajte o tome u nastavku

Bijelo pranje je jedna vrsta upale na području sluznice vagine, a kako je riječ o upali, i način liječenja se provodi kao i kod drugih oblika upale.

Ovu bolest možemo promatrati kao upozorenje na povećani broj štetnih bakterija na području sluznice vagine. Naime, kada dođe do smanjenja mliječne kiseline na području sluznice, štetne bakterije uznapreduju što se manifestira kao iscjedak, koji zovemo bijelo pranje.

Sluznica se stalno bori protiv vanjskih utjecaja i zaraza, a ukoliko dođe do poremećaja u broju obrambenih tijela, njezina moć slabi pa dolazi do upale. Sluznica vagine proizvodi mliječnu kiselinu koja sprečava razvoj, i povećanje broja štetnih bakterija. U slučaju da je mliječne kiseline malo, smanjuje se otpornost organizma a štetne bakterije uznapreduju, što se vidi kao upala.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...