Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Recepti

Čuvarkuća i med: Prirodni lijek za miome i ciste

čuvarkuća i med recept
Čuvarkuća i med

U ovom članku ćemo vas upoznati sa jednom jako djelotvornom mješavinom listova čuvarkuće i prirodnog meda. Radi se o prirodnom lijeku koji će pomoći kod mioma i cista. Recept čuvarkuća i med slijedi u nastavku.

Smjesa se najčešće koristi protiv cisti u organizmu, posebno na ženskim organima i dojkama. To međutim nije sve, mnogobrojne su koristi za vaš organizam i između ostalog za tretiranje protiv crijevnih parazita, raka materice, srca, kao i upalnih procesa u tijelu.

Recept: Čuvarkuća i med

Slijedite recept pa isprobajte.

Sastojci:

Priprema lijeka: Uberite listove čuvarkuće, dobro ih operite i sameljite u blenderu. Kašu koju ste dobili pomiješajte sa medom u staklenci, pa promiješajte dobro da se sastojci sjedine. Smjesa treba da odstoji 7 dana, s tim da je dobro da je povremeno opet promiješate.

Staklenku čuvajte u frižideru, a nakon 7 dana možete da je konzumirate.

Ovaj se lijek uzima svaki dan, 3 puta po žlicu. Prvu žlicu uzmite odmah ujutro kada se probudite, drugu nekada tijekom dana, a treću pred spavanje. Nemojte preskakati ako baš ne morate konzumiranje lijeka.

Proces liječenja traje od par tjedana do par mjeseci. Ciste bi trebale nestati u tom periodu. U praksi se ova kombinacija pokazala jako djelotvornom kod svih vrsta cisti u organizmu, a posebno na ženskim organima i dojkama.

Smjesa je dobra za čišćenje i jačanje cjelokupnog organizma. Odlično djeluje na ubrzanje metabolizma i popravlja probavu. Sok čuvarkuće djeluje protuupalno pa će dobro doći i u slučaju upala usne šupljine, grla ili kod upala želudca i probavnog trakta.

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...