Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Recept

Čuvarkuća i med: Prirodni lijek za miome i ciste

lijek
Čuvarkuća i med

U ovom članku ćemo vas upoznati sa jednom jako djelotvornom mješavinom listova čuvarkuće i prirodnog meda. Radi se o prirodnom lijeku koji će pomoći kod mioma i cista.

Smjesa se najčešće koristi protiv cisti u organizmu, posebno na ženskim organima i dojkama. To međutim nije sve, mnogobrojne su koristi za vaš organizam i između ostalog za tretiranje protiv crijevnih parazita, raka materice, srca, kao i upalnih procesa u tijelu.

Čuvarkuća i med

Čuvarkuća je glavni sastojak ovog lijeka

Slijedite recept pa isprobajte.

Sastojci:

Priprema lijeka: Uberite listove čuvarkuće, dobro ih operite i sameljite u blenderu. Kašu koju ste dobili pomiješajte sa medom u staklenci, pa promiješajte dobro da se sastojci sjedine. Smjesa treba da odstoji 7 dana, s tim da je dobro da je povremeno opet promiješate.

Staklenku čuvajte u frižideru, a nakon 7 dana možete da je konzumirate.

Ovaj se lijek uzima svaki dan, 3 puta po žlicu. Prvu žlicu uzmite odmah ujutro kada se probudite, drugu nekada tijekom dana, a treću pred spavanje. Nemojte preskakati ako baš ne morate konzumiranje lijeka.

Proces liječenja traje od par tjedana do par mjeseci. Ciste bi trebale nestati u tom periodu. U praksi se ova kombinacija pokazala jako djelotvornom kod svih vrsta cisti u organizmu, a posebno na ženskim organima i dojkama.

Smjesa je dobra za čišćenje i jačanje cjelokupnog organizma. Odlično djeluje na ubrzanje metabolizma i popravlja probavu. Sok čuvarkuće djeluje protuupalno pa će dobro doći i u slučaju upala usne šupljine, grla ili kod upala želudca i probavnog trakta.

Provjerite još i ovo

Zdravlje

Jedan od najvažnijih organa u našem tijelu je srce. Srce djeluje kao pumpa koja pumpa krv po tijelu i opskrbljuje ga kisikom i hranjivim...

Zdravlje

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...

Kako liječiti

Pitate se dali je moguće upalu pluća liječiti vitaminom C? Prema nekim novim istraživanjima čini se da je moguće. Ako vas zanima kako, pročitajte...