Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Promo

Želite da vaš posao bude bolji? Poslovni imenik je rješenje za vas!

Nasigurno poslovni imenik

Široka dostupnost interneta, te vrlo brz i jednostavan način da korisnik pretraži neki proizvod, uslugu ili firmu, otvorile su mogućnost da se formiraju online poslovni imenici.

Takvi imenici će pravovremeno pružiti mogućnost korisnicima usluga da brzo, jednostavno i provjereno dođu do točnih informacija. Jedan od najboljih je online poslovni imenik  NaSigurno.com.

Nasigurno poslovni imenik

Na ovoj stranici nalazi se 273.583 poslovna profila iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Kompletan upis u poslovni imenik NaSigurno.com je besplatan. U besplatnom paketu dobivate:

  • naziv firme
  • adresu firme
  • brojeve telefona firme
  • email i website firme
  • opis djelatnosti
  • PDV broj
  • google mapu s točnom lokacijom firme

VIP članstvo nudi posebne pogodnosti

NaSigurno pruža mogućnost i VIP kluba, odnosno VIP klub GOLD članstva.

Ostvarite mogućnost da vaša firma bude izdvojena od drugih, da se nalazi na vrhu stranice, da se prilikom pretraga korisnika weba nalazi na vrhu pretrage, te da dodatno uredite vaš profil interaktivnim video zapisima, samo u sklopu VIP klub članstva.

Ako se odlučite na VIP klub Gold članstvo, onda pored mogućnosti kao VIP klub član, imate dodatnu opciju da se formira dodatni banner, koji će voditi posjetioca na vaš website.

Besplatna prijava u poslovni imenik

Iskoristite mogućnost besplatnog prijavljivanja vaše firme u poslovni imenik ili promovirajte vaš biznis i uložite vaše marketinške kampanje na siguran način.

Budite na samo jedan klik od vaših potencijalnih kupaca, posjetite NaSigurno.com i uvjerite se u njihove kvalitete!

Provjerite još i ovo

Kako liječiti

Pitate se dali je moguće upalu pluća liječiti vitaminom C? Prema nekim novim istraživanjima čini se da je moguće. Ako vas zanima kako, pročitajte...

Ljekovita biljka

Kurje oko u medicinskoj terminologiji je poznato kao clavus, a riječ je o jednom od najčešćih tegoba koje napadaju naša stopala i smetaju nam...

Recept

Naučite kako da sami otopite kamen u bubregu. Navest ćemo neke prirodne preparate koji jako dobro otapaju bubrežne kamence. Mnogo je poznatih prirodnih lijekova...

Zdravlje

Jedan od najvažnijih organa u našem tijelu je srce. Srce djeluje kao pumpa koja pumpa krv po tijelu i opskrbljuje ga kisikom i hranjivim...