Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Ljekovita biljka

Super učinkovit domaći lijek protiv bakterija – Kada se kolonija naglo poveća, trebamo djelovati

Oprobajte svakako. Prirodni lijek protiv bakterija preporučujemo onima koji imaju problema sa ovim neprijateljskim mikroorganizmima a naročito ako je u pitanju bakterija Esherihia Coli.

Bakterije su najbrojnija poznata skupina mikroorganizama. Iako je većina bakterija potrebna da bi se odvijale funkcije u ljudskom organizmu, nekada nam one predstavljaju problem za naše zdravlje.

Tu mislimo na bakterije koje pripadaju fiziološkoj flori ljudi i životinja, odnosno one vrste koje obitavaju na koži, u usnoj i nosnoj sluznici, crijevima, donjem dijelu ženskog spolnog sustava, te obavljaju prijeko potrebne kemijske procese za funkcioniranje ljudskog organizma. Od 1500 poznatih vrsta bakterija, samo je oko 100 vrsta bakterija koje obitavaju u našim tijelima, te imaju svoju ulogu u svim fiziološkim aktivnostima organizma.

Kada kolonije iz nekog razloga postignu broj izvan granica normale, onda je vrijeme da se liječimo, odnosno da suzbijemo njihovo razmnožavanje. Postoje mnogi prirodni lijekovi koji se jako dobro bore protiv bakterija, a neće na neki drugi način oštetiti floru organizma.

Recept za jako dobar i efikasan prirodni lijek protiv bakterija. Naučite kako da se izborite sa bakterijama kao što su E. Coli i druge…

Prirodni lijek protiv bakterija, naročito protiv bakterije Esherihia Coli se priprema uz pomoć sljedećih sastojaka: 25 dkg korijena peršina, 25 dkg limuna s korom (da nije prskan), 20 dkg domaćeg kvalitetnog meda i 2 dcl kvalitetnog maslinovog ulja.

Pripremite sebi super učinkovit prirodni lijek protiv bakterija

Korijen peršina i limun operite i sameljite u mašini. Sve zajedno izmiješajte sa medom i maslinovim uljem pa spremite u staklenku.

Upotreba lijeka ide kako je dole opisano: Uzimati jednu veliku žlicu prije doručka a jednu poslije večere. Kada upotrijebite sav lijek iz staklenke potrebno je da provjerite nalaze. Ako ima još bakterija, ponovite isti postupak.

Nadamo se da će vam ovaj prirodni lijek pomoći da suzbijete bakterije u organizmu.

Ukoliko želite pogledati koji još prirodni lijekovi postoje, slobodno pretražite naš portal, jer smo u više navrata pisali na tu temu.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...