Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Prirodni lijekovi

Prirodni preparat za pojačavanje seksualne želje

Imate problema sa potencijom? Želite imati potpuni doživljaj dok ste sa vašim partnerom? Pokušajte prirodni preparat koji vam nudi ViaNatur.

Mnogi muškarci, pa i žene danas imaju problema sa pomanjkanjem seksualne želje. Današnji stil života, stres i sve prisutna neizvjesnost dovode do poremećaja zdrave seksualne želje. Po prirodi, ljudi su uvijek gladni tog užitka, no zbog nekih poremećaja u svijesti i okruženju, danas ne uživaju svi zdravi seksualni nagon.

Da bih se riješili problema, odnosno pomanjkanja seksualne želje predlažemo vam da date šansu prirodnim preparatima ViaNatur. Zbog čega ViaNatur?

ViaNatur vam nudi kapsule koje u sebi sadrže danas priznate prirodne seksualne stimulanse. Naime, za mnoge ljekovite biljke je poznato, i naučno dokazano da potiču prirodnu seksualnu želju kod muškaraca i žena. ViaNatur kapsule u sebi sadrže ekstrakte tih biljaka, koji će vam pomoći da u potpunosti uživate sa vašim partnerom.

Ukoliko želite vaš seksualni život dovesti do vrhunca, naručite sebi ViaNatur kapsule koje u sebi sadrže samo prirodne ekstrakte biljaka za koje je poznato da djeluju afrodizijački. Dakle, u jednoj kapsuli su izdvojeni prirodni spojevi koji na čovjeka djeluju poput afrodizijaka.

Što u sebi sadrži ViaNatur kapsula? Jedna ViaNatur kapsula u sebi sadrži ekstrakt zelenih epimediuma, ekstrakt korijena crvene rodiole, ekstrakt sušenog ploda tribulusa, ekstrakt ploda kineske kustovnice, ekstrakt korijena, lista i stabljike ginsenga te ekstrakt sušene kore kineskog cimetovca.

Kao što vidite, radi se o potpuno prirodnom lijeku, a svi sastojci kapsula su stručno dozirani, za usmjereno djelovanje protiv impotencije. Da bih izbjegli uzimanje opasnih, komercijalnih, sintetičkih preparata, preporučujemo vam ViaNatur kapsule na prirodnoj bazi.

Kako se konzumiraju ViaNatur kapsule? Najbolje je kapsulu uzeti pola sata prije aktivnosti, sa toplom vodom ili toplim mlijekom. Učinak kapsule može trajati i do tri dana.

Kapsulu može konzumirati svaka osoba u dobi od 18 do 88 godina. Ipak, ako smatrate da iz nekog razloga postoji opasnost po vaše zdravlje, savjetujemo vam da prije toga porazgovarate sa vašim osobnim liječnikom.

Za sve dodatne informacije o ViaNatur kapsulama, mogućim nuspojavama, i načinu naručivanja posjetite službeni web-shop ViaNatur.

Sponzorirani članak.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...