Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Recepti

Prirodni lijek: Očistite debelo crijevo pomoću samo dva sastojka

lijek
Čišćenje debelog crijeva

Samo su dva sastojka potrebna da očistite debelo crijevo. Ako imate problema sa neurednom stolicom, ili lošom probavom, iskoristite ovaj prirodni lijek.

Čišćenje debelog crijeva prakticirali su još Stari grci. Radili su to da bi očistili tijelo od viška sluzi u stolici, te kako bi zaustavili pojavu neprobavljene hrane.

Danas znamo da je probava ključ našeg zdravlja, pa će nam ovaj prirodni lijek pomoći kod osjećaja kroničnog umora, glavobolje, niske razine energije u tijelu i kod mršavljenja.

Lijek dobro djeluje i na živčani sustav. Danas imamo sve učestalije probleme sa probavom – posebno zbog brze hrane, stresa i ubrzanog načina života. Zato je jako važno učiniti sve što je u našoj moći da sačuvamo zdravlje.

Čišćenje debelog crijeva

U nastavku donosimo recept za odličan prirodni napitak, koji će pomoći regulirati probavu.

Lijek za dobru probavu

Lako se priprema, a potrebna su tek dva sastojka. Napravite napitak koji čisti debelo crijevo i vraća probavu u ravnotežu.

Sastojci za lijek:

Priprema lijeka: Zagrijte vodu pa u nju stavite ocat i med. Kada se med otopi, a napitak bude pogodan za piće (topao), popijte ga.

Pijte ovaj napitak svako jutro, prije prvog obroka. Uvijek pripremite novu dozu, koju iskoristite odmah nakon pripreme.

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...