Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Zdravlje i ljepota

Naučite kako da smršavite u trbuhu

Želite smršaviti u trbuhu? Možda ste i izgubili viška kilograme, no šlaufi na trbuhu nikako da odu, kako ih se riješiti?

Da bi uklonili suvišni dio struka pročitajte savjet koji vam donosimo. Metoda koja će vam pomoći da smršavite u trbuhu.

Većina nas svoj radni dan provede u nepovoljnom, sjedećem položaju, što zapravo znači da većinu dana sjedite. To se jako loše odražava na našu liniju i sveukupno zdravlje. Puno sjedenja umrtvljuje čovjeka i fizički i psihički, no kako je ovdje riječ o tjelesnom izgledu, zadržati ćemo se na tome. Dakle, ukoliko ste i vi osoba koja većinu svog dana provede sjedeći, predlažemo vam da kada god možete ustanete i prošećete barem par koraka po uredu i istegnite se koliko god je to moguće.

Pored gore spomenute tjelesne aktivnost, da bi uklonili suvišne kilograme iz područja struka, trebate iz svog jelovnika izbaciti sol što je više moguće. Naime, previše soli nije dobro za organizma, kao ni za vašu liniju, zbog čega je jako važno taj začin smanjiti u što većoj mjeri. Jednostavno se prebacite na manje slana jela, jer velikom konzumacijom soli, nećete biti zadovoljnim svojim pogledom na trbuh.

Pored slanih jela, trebate se odreći i pržene hrane. Izbjegavajte prženu hranu jer vam ne može donijeti apsolutno ništa dobro. Pržena hrana je jako loša za liniju i vitkost organizma, pa ju zamijenite zdravom prehranom i uživajte u pogledu na svoj trbuh.

Pored gore spomenutih savjeta, da bi uživali i u zdravlju i svom lijepom izgledu savjetujemo vam da pripazite na količinu i vrstu namirnica koje unosite u organizam, jer se višak kilograma nikada ne stvori preko noći. Sve što vi trebate napraviti je pripaziti na unos kalorija i šećera u organizam. I šećer je jedan od glavnih krivaca lošeg izgleda, kao i lošeg zdravstvenog stanja osobe.

Upute za lijep i vitak struk su jasne, no ipak teško ih se pridržavamo. Jednostavno se natjerajte da u organizam ne unesete više ugljikohidrata nego što vam je potrebno! Nikada nemojte obrok mijenjati sa grickalicama i slatkim, te smanjite unos šećera u organizam.

Kako u svemu treba imati mjeru, tako je treba imati i u konzumiranju mliječnih proizvoda. Sir, kava sa šlagom i slične zakuske su proizvodi koji se pretvaraju u salu u našem trbuhu. Naravno, popijte neku ograničenu dnevnu dozu tijekom dana, onoliko koliko možete potrošiti, ali nikako ne pretjerujte. Ukoliko se spomenute namirnice konzumiraju nekontrolirano, one se pretvaraju u salo na našem trbuhu, a to nikako ne želimo, zato treba biti umjeren. Pridržavanjem ovih savjeta, vidjet ćete kako će vam se trbuh postepeno smanjivati.

Na kraju da vas upozorimo da rezultat ne dolazi preko noći. Budite ustrajni i pridržavajte se uputa koje smo vam napisali.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...