Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Prirodni lijekovi

Najdjelotvorniji prirodni antibiotik protiv infekcija i gljivica!

Tražite prirodni antibiotik protiv infekcija i gljivica? Ovo je odlično prirodno rješenje za osobe koje imaju probleme sa gljivicama.

Ovaj ljekoviti recept vremenom je postao neizostavan dio narodne medicine prema kojoj predstavlja sjajan prirodni antibiotik koji ubija gljivice.

Pored toga što je ovaj lijek jako dobar protiv gljivica, on ima snažno antivirusno djelovanje. Poboljšava cirkulaciju krvi kroz tijelo, a posebno se koristi protiv gljivice kakdide. Ako sumnjate na kandidu, možda možete pokušati sa ovim jednostavnim kućnim testom na kakndidu.

Prema mnogobrojnim svjedočenjima, ovaj lijek je pomogao mnogima u izlječenju raznih virusnih, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a sastojci za pripremu lijeka se nalaze u svakom domaćinstvu.

Sastojci za pripremu lijeka: 700 ml svježeg jabukovog octa, četvrtina šalice usitnjenog bijelog luka, četvrtina šalice usitnjenog crvenog luka, dvije svježe ljute paprike, četvrtina šalice naribanog korijena đumbira, 2 žličice naribanog hrena te 2 žličice kurkume u prahu ili 2 komada korijena kurkume.

Priprema ovog prirodnog antibiotika ide kako je opisano: U većoj posudi pomiješajte sve sastojke osim octa pa ih prespite u staklenku. Gledajte da se dvije trećine staklenke sastoji od suhi sastojaka, a ostatak popunite jabukovim octom. Staklenku potom dobro zatvorite pa protresite da se sastojci sjedine sa jabukovim octom. Čuvajte pripravak na suhom i hladnom mjestu dva tjedna, s tim da nekoliko puta dnevno promućkajte staklenku. Nakon dva tjedna pripravak izgnječite i procijedite kroz gustu gazu. Nakon što to učinite, slobodno ovaj lijek čuvajte na sobnoj temperaturi.

Doziranje i uzimanje lijeka: Pojedite jednu žlicu pripravka svaki dan kako biste pobijedili loše bakterije u tijelu i ojačali imunitet, a možete ga koristiti i kao dodatak jelima, poput priloga. Postupno pojačavajte količinu tako da najviše u danu upotrijebite jednu šalicu pripravka. Ako bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti, možete pojesti po jednu žlicu pet do šest puta tijekom dana.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...