Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Zabava

Mamić, Modrić, Vučić i drugi komentiraju rezultat Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Mamić Vučić Modrić o Svjetskom prvenstvu u Kataru
Foto: YouTube/ Danko Ažić

Poznati hrvatski komičar, glumac, autor, tekstopisac, performer i imitator, Danko Ažić, na svojem YouTube kanalu objavio je novi satirični video u kojem je prikazao što o Svjetskom prvenstvu u Kataru misle poznate ličnosti u Hrvatskoj i regiji.

U videu su se tako našli Davor Božinović, Gordan Jandroković, Božo Petrov, Luka Modrić, Miroslav Ćiro Blažević, Zdravko Mamić, Zlatko Dalić, Mišo Kovač, Franjo Tuđman i Aleksandar Vučić. Što su rekli pogledajte u videu, a u nastavku donosimo transkript izjava.

Gvardiol nosi masku, primjer odgovornog građana

Evo, građanke i građani, neka vam Gvardiol bude uzor. Mjera su ukinute, a Gvardiol i dalje nosi masku. Ne samo da nosi masku, dečko igra s maskom. To je pravi primjer odgovornog čovjeka i zato je najbolji stoper na svijetu.” – rekao je Davor Božinović, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova.

Možda smo izgubili svjetsko, ali euro je naš.” – rekao je Gordan Jandroković, stranački kolega Božinovića i predsjednik Hrvatskoga sabora. Na što mu je odgovorio Božo Petrov, saborski zastupnik iz oporbe: “Je, vaš je, jer ćete ukrast zadnji euro od svakog građana Republike Hrvatske.

Modrić: FIFA je dala hendikepiranom sucu da sudi

Pa je, svaka čast FIFA-i na humanosti, dala je hendikepiranim sucu nagradu za najboljeg suca prvenstva, iako je slijep. Bravo FIFA!” – rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i član Real Madrida, Luka Modrić.

Sine, ma ne samo da su se tamo iskazali kao veliki humanisti ovi iz FIFA-e, već su dali nagradu za najboljeg golmana mentalno zaostalom čovjeku, iako ga je naš Livaković statistički deklasirao.” – dodao je trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević.

Mamić: Ja sam ih naučio hodati, zbrajati i zaboravljat

Pa čovječe Božji, pa što hoćete više od mene? ‘oćete li džigericu? Da uzmem loptu i da prođem 11 Argentinaca, da zabijem hat-trick? Hoćete li mi tad možda reć’ hvala? Pa 90% reprezentacije nam je došlo iz Dinamove škole. Pa ja sam ih odgojio, ja sam im bio majka, otac, stric, kum, bratić, teta iz vrtića… Ja sam ih naučio hodati, sjedit, zbrajat, oduzimat, zaboravljat… Pa što hoćete više?

Još sam predložio HNS-u da idemo potplatiti te suce, oni mi govore ‘Zdravko molim te nemoj opet’. Eto, sad nek’ se ovi orjunaši iz Argentine vesele. – rekao je Zdravko Mamić.

Dalić: Hvala dragom Bogu, bez njega ne bi bilo ničega

Pa dobro, moramo biti ponizni, ponosni na našu reprezentaciju. Napravili smo veliki rezultat, hvala dragom Bogu prije svega, da nema Boga ne bi bilo svemira, ne bi bilo planeta, ne bi bilo Hrvatske, zemlje ove…

Ne bi bilo ove hrvatske reprezentacije, ne bi bilo Luke Modrića, ne bi bilo niti biljaka, niti životinja, ne bi bilo bronce, ne bi bilo ni molekula niti subatomskih čestica atoma. Prema tome, moramo, hvala dragom Bogu i braniteljima.” – rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić.

Svađa Bozanića i Mamića

Gospa je ovaj put navijala za Argentinu, jer je to katolička zemlja. I Papa je Argentinac.” – rekao je hrvatski kardinal i nadbiskup metropolit Zagrebačke nadbiskupije, Josip Bozanić. Na što mu je Zdravko Mamić odgovorio.

Pa čovječe Božji papa, pa i mi smo katolici. A ja sam veći dobročinitelj od onog Pape. Oprosti mi pape.” – rekao je, pa dobio objašnjenje. “Pa morala je navijati za Argentinu zbog Messija. Kužiš, mesija.” – dodao je Bozanić, na što Zdravko kaže: “Ma anđele moj dobri, ne razumijem.” – na što dobiva pomalo neobičan odgovor. Koji, provjerite u videu.

Mišo Kovač: Trebali ste mene zvati da pošaljem navijače u Katar

Ma daj, molim te, kakva je ono publika u Kataru? Daj, molim te, plate onim Pakistancima, onim Indijcima, Indijancima, da dođu navijat za Hrvatsku… A likovi ne znaju pokazati Hrvatsku, ne znaju je pokazati na karti Hrvatske.

Kad im kažeš Luka Modrić, oni misle da je to marka sladoleda, razumiješ me. Pojma nemaju. Pa što mene niste zvali ja bi posla pola svoje publike u Katar. Shvaćaš li? Bilo bi 150 ‘iljada ljudi, i to samo u prvom redu.”  – rekao je Mišo Kovač.

Tuđman i Vučić komentiraju rezultat Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Na samom kraju videa pojavljuju se i prvi predsjednik republike Hrvatske, dr. Franjo Tuđman, kao i aktualni predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić. Što su rekli, saznajte u videu, koji završava porukom kapetana Luke Modrića:

I za kraj, hvala svima na podršci i želim vam sve najbolje u novoj godini. I stvarno za ovu godinu možemo reći da je stvarno bila godina za pamćenje.

NAPOMENA: U pitanju je satirični video. Ovo nisu stvarne izjave navedenih osoba.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...