Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Kako liječiti

Liječenje ciste na jajniku pomoću aloe vere i meda

Mnoge žene danas muku muče sa problemom pojave cisti na jednom ili oba jajnika. Ciste na jajniku je jako teško izliječiti, ali ne i nemoguće. U liječenju cisti najbolje vam mogu pomoći neki narodni lijekovi.

Odličan prirodni lijek protiv cista.

Donosimo vam recept za pripremu prirodnog lijeka koji liječi ciste na jajniku. Za lijek su vam potrebni dobro poznati, i lako dostupni prirodni sastojci, a to su listovi aloe vere, i domaći kvalitetni med.

Slijedite upute koje vam donosimo, odnosno recept za pripremu lijeka. Kada ste lijek napravili, koristite ga prema uputama.

Liječiti ciste možete pokušati na sljedeći način: Uzmite listove kaktusa aloe i stavite u frižider da stoje dva tjedna. Nakon toga ih sitno naribajte i iscijedite iz njih sok. Sok koji ste dobili pomiješajte sa medom u omjeru  1:1. Ljekovitu smjesu čuvajte u frižideru.

Kako se koristi ovaj prirodni lijek?

Da bi koristili ovaj prirodni lijek od meda i aloe vere, uzmite na žličicu smjese i lagano ju zagrijte tek da se smjesa opusti, jer je prethodno stajala u hladnom. Kada ste zagrijali ljekovitu smjesu, uzmite običan ženski tampon i umočite u ljekovitu kombinaciju meda i aloe. Tampon se stavi u vaginu i tako čuva preko noći da lijek djeluje.

Da bi pojačali efekt liječenja pokušajte opisano: Dok listovi aloe prolaze biostimulaciju u frižideru, koristite svježi ribani korijen kamfora, čiji sok možete pomiješati sa medom u istom omjeru kao i prethodni lijek, dakle 1:1. I ovaj lijek se koristi kao i prethodni, uz pomoć tampona. Uradite kao i po prethodnim uputama: Umočite tampon u ovu smjesu i stavite u vaginu preko noći. Može da se koristi i kamforno ulje, ako vam je biljka nedostupna.

Prvih deset dana liječenja potrebno je stavljati tampone sa kamforom i medom, te napraviti pauzu od deset dana. Nakon pauze, deset dana koristite lijek od soka aloe i meda.

Ako možete, uskladite ciklus mjesečnice, tako da do njega dođe tijekom desetodnevne pauze, jer se ovaj narodni lijek nikako ne smije koristiti u periodu mjesečnice.

Uz pomoć ovog prirodnog lijeka, na isti način možete liječiti i eroziju grlića materice, pojava poznata kao ranica na grliću maternice, kao i neplodnost i neke druge ženske bolesti.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Provjerite još i ovo

Kako liječiti

Pitate se dali je moguće upalu pluća liječiti vitaminom C? Prema nekim novim istraživanjima čini se da je moguće. Ako vas zanima kako, pročitajte...

Recept

Naučite kako da sami otopite kamen u bubregu. Navest ćemo neke prirodne preparate koji jako dobro otapaju bubrežne kamence. Mnogo je poznatih prirodnih lijekova...

Ljekovita biljka

Kurje oko u medicinskoj terminologiji je poznato kao clavus, a riječ je o jednom od najčešćih tegoba koje napadaju naša stopala i smetaju nam...

Ljekovita biljka

Svi mi koji pratimo tenis sigurno smo vidjeli mnogo tenisača kako u pauzi između gemova jedu bananu. Možda ste se do sada pitali zašto,...