Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Savjeti i Trikovi

Kako odgoditi prekid? Stvari koje žene rade da odgode raskid (prvi dio)

Kako odgoditi prekid

U početku veza sve može biti kao iz bajke. Savršeno, ljubavne iskre frcaju na sve strane. Ali, s vremenom dolazi do zasićenja, veza je postala navika, teže je prekinuti i pomiriti se s činjenicom da to nije to, nego napraviti neizbježno.

A žene u takvim situacijama, zbog želje da se prekid odgodi, barem na neko vrijeme, posežu za raznim trikovima. Nije im za zamjeriti. No, muškarci, ako neke od idućih stvari primijetite u vašoj vezi, a smatrate da ista nije dobra, možemo zaključiti da se radi o ženskim trikovima kojima se prekid odgađa.

Često izaziva svađe u vezi

Kako bi dobile na vremenu i kako bi skrenule vašu pažnju u drugom smjeru, žene mogu posegnuti za drastičnim mjerama. Jedna od njih svakako je izazivanje čestih svađa u vezi, čak i za najmanje sitnice.

Realno, ako netko u vezi želi izazvati svađu, u tome će i uspjeti. Često će vam izvući neku glupost koju ste prije “sto godina” napravili, kada već nema nekih argumenata za svađu. Ovo je mjera koja će prekid odgoditi, no svakako ne i popraviti odnos. Štoviše.

Pravi me ljubomornim

Ovo svakako nije taktika za svaku vezu, a mnoge žene to znaju i prepoznati, pa ne koriste sve žene ovaj “trik” u teškim trenucima veze. No, postoje cure koje to vole raditi. Primjerice, oblačiti se provokativno kada ide u neko nepoznato društvo, dopisivati se s drugima dečkima, a jako dobro znaju da vas to čini ljubomornim.

Još jedan od načina da vas naprave ljubomornim su i česti noćni izlasci s prijateljicama. Sve izgleda nevino, a vama svašta po glavi prolazi i to vam smeta. Ovo je zapravo prilično radikalna stvar koju žene znaju raditi, a kod nekih veza će te stvari samo ubrzati prekid. Stoga, cure, razmislite dva puta. Ili tri.

Daje mi sve manje pažnje

Jedan od načina na koji žene pokušavaju dobiti vašu pažnju jest uskraćivanje pažnje. Često su muškarci ti koji se u početku veze trude oko svega, pa s vremenom taj “lov” više nije potreban, pa muškarci prestanu biti romantični u dokazivanju ljubavi. Jedna od metoda u tim situacijama je uskraćivanje pažnje.

To rade kako bi motivirale muškarca da napravi nešto da to promijeni. Ta metoda vjerojatno nije najpametnija, jer uskraćivanje pažnje muškarcu može donijeti kontra efekt.

Istina, neke muškarce će to svakako motivirati, te dodati nove žari vezi, ali kod mnogih veza bi to moglo biti kobno. No, veza je ionako na krhkim nogama, što možete izgubiti? Pa, partnera, za početak.

Stalno priča o lijepim stvarima iz prošlosti

Ova metoda može biti vrlo efikasna, ako je osoba u kojoj želite probuditi žar osjećajna i stvarno vas (je) voli(la). Slanje poruka koje su vas u prošlosti spajali, slike na kojima ste bili sretni i romantični, pjesme koje vas spajaju, sve su to stvari kojima žene pokušavaju probuditi vezu.

U ovakvim stvarima zapravo i nemate što izgubiti. Ali isto tako, poznajete svojeg muškarca dovoljno dugo, same procijenite koliko to može na njih utjecati. Nemojte koristiti ovu metodu za odgodu prekida ako znate da je vaša “jača” polovica bila romantična samo kad je to “morala” da vas osvoji, a osjećaja ima samo kada mu je hladno.

Serijal: kako odgoditi prekid – ženski trikovi

Na našoj stranici moći ćete pročitati još načina kojim žene pokušavaju odgoditi raskid veze. Pratite nas dalje, uskoro ćemo objaviti i drugi dio ovog zanimljivog serijala “Kako odgoditi prekid“, a poveznicu ćete moći pronaći na dnu ovog članka. Spremite članak u bookmark ili ga podijelite na društvenoj mreži kako bi ga imali u rahivi.

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...