Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Savjeti i Trikovi

Iskoristite dječji puder na ovaj fenomenalan način

Dječji puder bi trebao biti u svakom domu, bez obzira dali imate djecu ili ne. Riječ je o jako korisnom i univerzalnom proizvodu koji vam može pomoći na razne načine.

Mnogi od nas niti ne obrate pažnju u trgovini dok prolaze pokraj dječjeg pudera, nesvjesni koliko nam on može pomoći.

Logično, jer i sam naziv kaže da je riječ o proizvodu koji je namijenjen malim bebama, pa nam nije ni na kraj pameti da može dobro doći u svakodnevnim situacijama. Ipak, dječji puder je koristan gotovo svima, pa pročitajte što sve možete uraditi uz pomoć ovog magičnog praha.

Evo par odličnih savjeta kako da iskoristite dječji puder u svakodnevnim situacijama.

Prvo da spomenemo kako je riječ o zaista pristupačnom proizvodu, pa je to dodatni razlog da ga imate u kući. Naučite ove malene trikove sa dječjim puderom, pa se riješite mnogih problema koji vas muče svakodnevno.

Dječji puder je jako koristan, pa pročitajte kako i kada ga možete iskoristiti

Dobar je za jačanje volumena trepavica – Ako prije nanošenja maskare, na trepavice lagano rasporedite dječji puder pomoću štapića za uši, one će postati bujnije i paperjaste. Odličan trik za žene koje čuvaju do svog izgleda.

Dječji puder može spasiti stare knjige koje su stradale od vlage – Ispostavilo se da dječji puder može da upije vlagu iz starih stradalih knjiga, i na taj način ih očuva od potpunog uništenja. Ako stare knjige pospete dječjim puderom, možete ih vratiti u život. Ovo sredstvo će upiti svu vlagu i tako dati knjigama novi izgled. Nakon što je puder odradio svoje, jednostavno ga lagano uklonite pomoću četkice.

Ovaj proizvod može da ukloni i masne mrlje – Dječji puder odlično upija masnoću. Svježu fleku odmah pospite puderom, i ona će nestati.

Dobar je za obuću – Da se oslobodite neprijatnog mirisa, a također i nečistoća unutar obuće koju često nosite, naspite malo pudera i ostavite preko noći na prohladnom mjestu. Puder će odraditi svoje. Kasnije ga samo uklonite iz obuće.

Za lijep i svježi izgled iskoristite dječji puder – Da bi lice bilo svježe, nije obavezno koristiti mat puder. Sasvim će dobro doći i dječji puder. Isprobajte, nećete pogriješiti.

Možete ga koristiti kao suhi šampon – Ako želite brzo da osvježite kosu, jednostavno nanesite malo dječjeg pudera i dobro je iščešljajte. Rezultati su vidljivi istog trena.

Ako vam škripi pod, tu je dječji puder – Ako škripi drveni pod, naspite puder u međuprostor između dasaka. Problem je riješen!

Svi mrzimo kada nam se zamrsi lančić, koji nikako ne možemo da raspetljamo – Ukoliko vam se dogodilo baš to, jednostavno na lančić pospite pudera, i pokušajte ga raspetljati. Vidjet će te kako je sada puno lakše.

Puder čuva stvari čistima – Da se vaša omiljena bijela košulja ne isprlja brzo, ispeglajte ju, a zatim pospite malo pudera na kragnu i manžete.

Sa puderom očistite i kućnog ljubimca – Da biste očistili dlaku kućnog ljubimca, nanesite malo dječjeg pudera na njega, a zatim ga dobro iščešljajte. Vaš kućni ljubimac eć biti čist i bez neugodnih mirisa.

Nakon depilacije dobar je dječji puder – Da bi smanjili crvenilo, iritaciju na koži, te da malo umirite upaljenu kožu nakon depilacije, pospite kožu ovim univerzalnim prahom.

Hodajte lagodno uz pomoć dječjeg pudera – Ako imate problema sa unutrašnjom stranom butina, dok hodate, pospite to mjesto dječjim puderom i problemi će nestati.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...