Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Savjeti i Trikovi

Iskoristite dječji puder na ovaj fenomenalan način

Dječji puder bi trebao biti u svakom domu, bez obzira dali imate djecu ili ne. Riječ je o jako korisnom i univerzalnom proizvodu koji vam može pomoći na razne načine.

Mnogi od nas niti ne obrate pažnju u trgovini dok prolaze pokraj dječjeg pudera, nesvjesni koliko nam on može pomoći.

Logično, jer i sam naziv kaže da je riječ o proizvodu koji je namijenjen malim bebama, pa nam nije ni na kraj pameti da može dobro doći u svakodnevnim situacijama. Ipak, dječji puder je koristan gotovo svima, pa pročitajte što sve možete uraditi uz pomoć ovog magičnog praha.

Evo par odličnih savjeta kako da iskoristite dječji puder u svakodnevnim situacijama.

Prvo da spomenemo kako je riječ o zaista pristupačnom proizvodu, pa je to dodatni razlog da ga imate u kući. Naučite ove malene trikove sa dječjim puderom, pa se riješite mnogih problema koji vas muče svakodnevno.

Dječji puder je jako koristan, pa pročitajte kako i kada ga možete iskoristiti

Dobar je za jačanje volumena trepavica – Ako prije nanošenja maskare, na trepavice lagano rasporedite dječji puder pomoću štapića za uši, one će postati bujnije i paperjaste. Odličan trik za žene koje čuvaju do svog izgleda.

Dječji puder može spasiti stare knjige koje su stradale od vlage – Ispostavilo se da dječji puder može da upije vlagu iz starih stradalih knjiga, i na taj način ih očuva od potpunog uništenja. Ako stare knjige pospete dječjim puderom, možete ih vratiti u život. Ovo sredstvo će upiti svu vlagu i tako dati knjigama novi izgled. Nakon što je puder odradio svoje, jednostavno ga lagano uklonite pomoću četkice.

Ovaj proizvod može da ukloni i masne mrlje – Dječji puder odlično upija masnoću. Svježu fleku odmah pospite puderom, i ona će nestati.

Dobar je za obuću – Da se oslobodite neprijatnog mirisa, a također i nečistoća unutar obuće koju često nosite, naspite malo pudera i ostavite preko noći na prohladnom mjestu. Puder će odraditi svoje. Kasnije ga samo uklonite iz obuće.

Za lijep i svježi izgled iskoristite dječji puder – Da bi lice bilo svježe, nije obavezno koristiti mat puder. Sasvim će dobro doći i dječji puder. Isprobajte, nećete pogriješiti.

Možete ga koristiti kao suhi šampon – Ako želite brzo da osvježite kosu, jednostavno nanesite malo dječjeg pudera i dobro je iščešljajte. Rezultati su vidljivi istog trena.

Ako vam škripi pod, tu je dječji puder – Ako škripi drveni pod, naspite puder u međuprostor između dasaka. Problem je riješen!

Svi mrzimo kada nam se zamrsi lančić, koji nikako ne možemo da raspetljamo – Ukoliko vam se dogodilo baš to, jednostavno na lančić pospite pudera, i pokušajte ga raspetljati. Vidjet će te kako je sada puno lakše.

Puder čuva stvari čistima – Da se vaša omiljena bijela košulja ne isprlja brzo, ispeglajte ju, a zatim pospite malo pudera na kragnu i manžete.

Sa puderom očistite i kućnog ljubimca – Da biste očistili dlaku kućnog ljubimca, nanesite malo dječjeg pudera na njega, a zatim ga dobro iščešljajte. Vaš kućni ljubimac eć biti čist i bez neugodnih mirisa.

Nakon depilacije dobar je dječji puder – Da bi smanjili crvenilo, iritaciju na koži, te da malo umirite upaljenu kožu nakon depilacije, pospite kožu ovim univerzalnim prahom.

Hodajte lagodno uz pomoć dječjeg pudera – Ako imate problema sa unutrašnjom stranom butina, dok hodate, pospite to mjesto dječjim puderom i problemi će nestati.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Sport

Jedan od najvažnijih organa u našem tijelu je srce. Srce djeluje kao pumpa koja pumpa krv po tijelu i opskrbljuje ga kisikom i hranjivim...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...

Kako liječiti

Pitate se može li se upala pluća liječiti vitaminom C? Prema nekim novim istraživanjima čini se da je moguće. Ako vas zanima kako, pročitajte...