Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Sport

Humanitarna akcija: Super Bowl za Lavu by Zagreb Patriots

Super Bowl za Lavu by Zagreb Patriots - humanitarna akcija
Foto: GoGetFunding

Zagreb Patriots, klub američkog nogometa iz Zagreba, organizira hvalevrijedan humanitarni događaj ove nedjelje u samom centru Zagreba. Naziv događaja je “Super Bowl za Lavu”, počinje u 21 sat, a mjesto događaja je Johann Franck.

Humanitarna akcija za Lavu Petrušić – dijete jednog od naših bivših suigrača, oboljelo od spinalne mišićne atrofije, za čije liječenje se prikupljaju potrebna sredstva. Radi se o najskupljem lijeku na svijetu, a koji joj RH ne odobrava na korištenje.” – stoji u pozivu koji potpisuje sam predsjednik kluba.

Tko je Lava Petrušić i kako možete pomoći?

Lava je divno dijete koje se suočava s izazovima sindroma mišićne atrofije (SMA). Ova bolest utječe na rad mišića i može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme, uključujući i otežano disanje i pokret.

Srećom, postoji revolucionarni lijek poznat kao Zolgensma, a koji može pomoći Lavinoj borbi protiv SMA. Međutim, ovaj lijek je vrlo skup i nije uključen u program državne pomoći.

Ako želite pomoći Lavinoj borbi, možete donirati putem GoGetFunding stranice. Vaša pomoć će omogućiti Lavinoj obitelji da osigura lijek koji će značajno poboljšati njegovu kvalitetu života.

Super Bowl za Lavu by Zagreb Patriots

“Super Bowl za Lavu by Zagreb Patriots” je humanitarni event u organizaciji kluba američkog nogometa Zagreb Patriots, koji će se održati u Johann Francku, 12.02.2023. s početkom od 21h.

Uz pub kviz, druženje s Patriotsima i live prijenos Super Bowla – cilj je i prikupljanje sredstava za liječenje naše Lave koja boluje od spinalne mišićne atrofije, koja joj onemogućava hodanje u potpunosti, a samim time i bezbrižno odrastanje.

Pridružite nam se u što većem broju na Super Bowl u podršci našoj Lavi – postanite dio naše male, ali velike „football“ obitelji i zajedno s nama saznajte kome ide ovogodišnji prsten! – stoji u objavi na Facebooku.

Pomozimo Lavi da pobijedi SMA i osigurajmo joj sretniju i zdraviju budućnost. Zajedno možemo pomoći ovom malom borcu da pobijedi ovu bolest.

PODACI ZA UPLATU :

BANKOVNI RAČUN :
Ime : Lava Petrušić
IBAN : HR5024840083120778121
BIC / SWIFT : RZBHHR2X
POZIV NA BROJ : HR99 / HR00

OPIS PLAĆANJA : za ratnicu Lavu

ADRESA : ULICA MATIJE GUPCA, 10290, ZAPREŠIĆ

PAYPAL : [email protected]

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...