Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Sport

Germania bonus na uplatu – za sve nove/stare igrače

Sportsko klađenje

Germania kladionica je osnovana još davne 1998. godine, te kao takva glasi za jednu od najstarijih kladionica u Hrvatskoj. U svojih 20 i nešto godina postojanja, okupili su popriličan broj kladioničara na svojoj stranici; više od 2000 igrača dnevno se igra, odnosno kladi na stranicama Germania kladionice.

Ukoliko još niste aktivan igrač ove kladionice, onda ste jedni od onih koji ostvaruju pravo na Germania bonus na uplatu, a o čemu je riječ, možete pročitati i saznati u nastavku teksta.

Prednosti:

 • Raznovrsne metode plaćanja.
 • Brza isplata novca.
 • Mobilna aplikacija za sve uređaje.
 • Lagana registracija.

Nedostaci:

 • Ograničena sportska ponuda.
 • Jedina prihvaćena valuta je HRK (hrvatska kuna).
 • Nije međunarodno priznata.

Happy Monday bonus

Vjerujemo kako ste se barem jednom zapitali kako dobiti na kladionici bez da uložite mnogo, a da dobitak bude što veći? Na ovo pitanje nitko ne zna pravi odgovor, no Germania je sa svojim bonusom “Happy Monday” odlučila barem malo olakšati muke svojim igračima.

Ovo je jedan od rijetkih bonusa, odnosno promocija, koja uključuje i stare igrače, a ne samo nove. Za ostvarivanje ovog bonusa potrebno je svaki ponedjeljak pratiti svoj korisnički račun, te ukoliko vam se pored imena pojavi oznaka „bonus“, na vama je samo da kliknete na to, i pokupite svoj Germania bonus.

=> Alternativni sportovi: Adrenalinske aktivnosti za najhrabrije

Bonus 100%

Sportsko klađenje ponekad zna biti dosta iscrpljujuće, kako za čovjeka, tako i za njegov novčanik. Stoga, u Germania kladionici su došli do zaključka da nove igrače privuku sa fenomenalnim bonusom dobrodošlice od 100% u iznosu prve uplate do 1000kn. Ukratko ćemo objasniti i kako doći do bonusa 100%.

Prvo ćemo odrediti svotu uplate na svoj korisnički račun, primjerice 100kn. Zatim, potrebno je odigrati jedan ili više listića sa minimalno 4 para na njemu od kojih niti jedan minimalni tečaj ne smije biti manji od 1.35. Kada odigramo uplaćeni iznos 3 puta, ostvarujemo pravo na bonus koji prelazi na naš račun, i tek tada je bonus od 100% na našem računu i dostupan za klađenje.

Naplati promašaj bonus

Vjerovatno ste barem jednom u životu naišli na online „tipovi za klađenje“ i imali situaciju u kojoj ste odigrali hrpu utakmica na listiću no niste odigrali sistemski listić. I baš na tom listiću ste promašili samo 1 utakmicu i izgubili sve šanse za dobitak. Tu je Germania kladionica uvela Naplati promašaj bonus, koji ukoliko imate minimalno 4 para na listiću, a promašili ste samo 1 par, ostvarili ste pravo na ovaj bonus.

Iznos koji ćete dobiti na vaš račun ovisi o tečaju pogođenih parova:

 • Tečaj veći od 29 – vrijednost uplate.
 • Tečaj veći od 59 – dupla vrijednost uplate.
 • Tečaj veći od 99 – peterostruka vrijednost uplate.
 • Tečaj veći od 499 – desetorostruka vrijednost uplate.
 • Tečaj veći od 999 – vrijednost uplate pomnožena sa 100.

Zaključak

Razni sistemi za klađenje mogu dovesti do neugodnih situacija za vaš novčanik, no Germania kladionica pokriva i nove igrače sa bonusima, te i stare igrače sa dodatnim promocijama. Stoga, sve preporuke za Germania kladionicu.

(Sponzorirana objava)

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...