Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

alternativa.hr

Sport

Osmo izdanje CRO Race: Biciklistička utrka počinje 26. rujna u Primoštenu

Cro Race 2023 biciklistika utrka
Foto: Sport-IT / Cro Race 2023.

Uzbudljivi biciklistički spektakl, poznat kao CRO Race, započet će svoju osmu godišnju iteraciju 26. rujna 2023. godine s Primoštenom kao izlaznom točkom. Ova prestižna međunarodna biciklistička utrka trajat će šest dana, a biciklisti će preći gotovo tisuću kilometara prekrasnog krajolika diljem Hrvatske.

S obzirom na raznolikost ruta, očekuje se da će i ovogodišnji CRO Race pružiti uzbuđenje i atrakcije kako domaćim tako i međunarodnim sudionicima, dok će prolaziti kroz već poznate i potpuno nove destinacije.

CRO Race 2023. – osmo izdanje je pred nama

Utrka će početi 26. rujna u 12:25 sati u slikovitom Primoštenu, a cilj prve etape bit će Sinj. Dolazak biciklista u Sinj očekuje se između 16:43 i 17:08 sati. Ovo će biti prvi korak u ovom izazovnom natjecanju, gdje će sudionici morati preći zahtjevne terene i osvojiti srca publike svojim vještinama i upornošću.

Za ovu prigodu, bit će na snazi privremena regulacija prometa na cestama koje će se koristiti za utrku. Ograničenja prometa bit će jasno označena, a policija i organizatori će nadgledati sigurnost sudionika i gledatelja.

Privremena regulacija prometa

Iako će se promet normalno odvijati s povremenim zaustavljanjem kako bi biciklisti mogli proći, moguća su zaostajanja biciklista, stoga je važno vozačima obratiti pažnju i pridržavati se uputa kako bi se osigurala sigurna vožnja.

Privremena regulacija prometa na prvoj etapi, od Primoštena do Sinja, vrijedit će od 12:00 do 17:00 sati, te će se primjenjivati na cestama Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije na ruti: Primošten – Šibenik – Split – Sinj. Više informacija o prometnim ograničenjima i alternativnim rutama možete pronaći na službenoj web stranici utrke.

Kids CRO Race – virtualna biciklistička utrka za djecu

Osim glavne utrke, ove godine se održava četvrto izdanje Kids CRO Race, virtualne utrke za djecu. Ovaj događaj će se odvijati 25. rujna s početkom u 12:00 sati u Primoštenu i 26. rujna s početkom u 12:00 sati u Sinju. Djeca iz oba grada imat će priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, a proglašenje pobjednika očekuje se 1. listopada u Zagrebu. Kids CRO Race pruža mladima priliku da iskuse uzbuđenje biciklističkog natjecanja i steknu prva natjecateljska iskustva u sigurnom okruženju.

Osmo izdanje CRO Race biciklističke utrke obećava dinamičan i uzbudljiv tjedan bicikliranja kroz prekrasne hrvatske krajolike. S Primoštenom kao početnom točkom i Sinjem kao ciljem prve etape, utrka će privući pažnju zaljubljenika u biciklizam i ljubitelja sporta diljem svijeta, dok će i djeca imati svoju priliku za natjecateljskim duhom u Kids CRO Race.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite još i ovo

Zdravlje i ljepota

Jetra je centar metabolizma svakog čovjeka i drugi po redu najveći unutarnji organ. Njena glavna funkcija je izmjena tvari u organizmu, što je čini...

Zdravlje i ljepota

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), komentirao je moguće scenarije oko koronavirusa u Hrvatskoj, ali i u svijetu. I pritom je...

Zdravlje i ljepota

Rivanol ili etakridni laktat je aromatično organsko jedinjenje bazirano na akridinu. Narandžasto-žute je boje i ima opor i jak miris. Rastvoren u vodi najčešće...

Zdravlje i ljepota

U posljednjih 6 dana zabilježeno je 21 novi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj, a od toga u jučerašnjem danu zabilježeno je njih 11. To je...