Ishrana

Kako ishranom unijeti hijaluronsku kiselinu?

Hijaluronska kiselina se prirodno stvara u organizmu, te ulazi u sastav vezivnog tkiva zajedno sa kolagenom i elastinom. U kojoj…

8 godina ago

Recepti od kvinoje

Kvinoju smo već spominjali, no ta namirnica svakako zaslužuje pažnju pa ćemo iskoristiti priliku da vam predstavimo neke ukusne recepte…

8 godina ago

Lisičarka je puna vitamina i odličan prirodni antibiotik

Lisičarka je prirodni izvor antibiotika i mnoštva vitamina. Saznajte zašto je tako cijenjena i kako da je pripremite. Osim što,…

8 godina ago

Bamija će poboljšati rad mozga i sačuvati normalnu razinu kolesterola

Bamija će jako dobro da održava razinu kolesterola u granicama normale, uspostavlja dobru probavu i stabilizira razinu šećera. Također, ova…

8 godina ago

Što je zapravo alergija? Sve o alergijskim reakcijama

Alergija je prekomjerna reakcija tijela na neki vanjski utjecaj. Otkrivena je početkom 20. stoljeća, kada je austrijski liječnik Clemens von…

8 godina ago

U slučaju da vam oslabi imunitet jedite ove namirnice

Oslabio vam je imunitet pa se pitate kako da mu vratite snagu? Odaberite ove namirnice i ojačajte svoj imunitet. Jak…

8 godina ago

Znakovi koji upućuju na moguće oboljenje jetre

Na bolesnu jetru mogu upućivati znakovi poput nadutosti, pjegice po koži, svrbež i akne. Problem masne jetre sve je češći…

8 godina ago

Sezona je kivija – Zašto je tako dobar?

Kažu da samo dva kivija dnevno mogu pomoći u prevenciji bolesti srca, moždanog udara i raka. Činjenica je kako prema…

9 godina ago

Zdravi recepti iz meksičke kuhinje

Par recepata iz meksičke kuhinje koji su jako ukusni a uz to i zdravi. Isprobajte. Mnogima je omiljena, no u…

9 godina ago

Hrana koja podiže raspoloženje

Nije svejedno koju hranu jedemo. Pogledajte koja nam hrana podiže raspoloženje tek trenutno, a kasnije djeluje štetno na naše zdravlje,…

9 godina ago