Proljev je neugodna pojava koja nam u biti više smeta nego što je opasna po naše zdravlje. Mnogi ljudi dobiju…
Ako želite zdravlje, ne možete izbjegavati zeleno lisnato povrće, a kelj je jedno od najhranjivijih. Pročitajte koje su nutritivne vrijednosti…
Svakodnevnim unosom namirnica kao što su meso, riba, mliječni proizvodi, orašasti plodovi, brokula, krumpir, grah, paradajz i soja unosimo sastojak…
Kupovni sokovi se konzerviraju, čime se uništava velika količina hranjivosti (vitamini, enzimi, minerali). To je razlog da si sami pripremate…
Pojedine namirnice u našoj prehrani imaju veoma pojačano djelovanje na podizanje imuniteta u sezoni gripa i prehlada. Zdrave namirnice su…
Saznajte koja je točno uloga kalcija u našem organizmu, odnosno na koji način ovaj mineral pomaže našem obrambenom sustavu. Znamo…
Timijan ima ugodan okus, a koristi se prilikom pripreme mesnih jela, ribljih juha, te kod pripreme povrća. Biljka ima lijepi…
Origano se u kuhinji koristi već dugo vremena, a najpoznatija primjena je na popularnom jelu – kao začin pizze. Koriste…
Feferoni se koriste za pripremu raznih umaka, pri pripremi mesa s roštilja, te kao dodatak aromatiziranim uljima i nadjevima. Ova…
Mediteranska biljka lovor važan je sastojak marinada, zimnica i drugih glavnih jela. Dovoljno je samo pola lista lovora staviti u…