Ishrana

Pivski kvasac za debljanje – što su istine, a što mitovi?

Mnogi se pitaju koliko je zaista dobar pivski kvasac za debljanje. Neki misle da jako dobro djeluje, dok su drugi…

7 godina ago

Sok od grožđa: kako ga napraviti i utjecaj na zdravlje

Saznajte kakav utjecaj na naše zdravlje ima grožđe. Opisat ćemo i bijelo i crno grožđe, a kao bonus za kraj…

7 godina ago

Indijski orah – kalorije i ljekovita svojstva

Indijski orah je zbog svog jedinstvenog ukusa i strukture relativno brzo našao svoje mjesto na trpezama širom svijeta. Ovi ukusni…

7 godina ago

Kiseli kupus obožavamo, posebno u blagdanske dane

Kiseli kupus kroz povijest jako cijenimo, pa i danas – kao namirnicu i prirodni lijek. Stoljećima je poznat, a zbog…

8 godina ago

Chia sjemenke za svaki dan

Malene chia sjemenke koriste se već tisućama godina. Osim što su odlična namirnica, pogodna za razne delikatese, treba znati da…

8 godina ago

Kupus – Ukusna namirnica i ljekovita biljka

Kupus je povrtna biljka, dobro poznata kod nas jer se nalazi u mnogim receptima domaće kuhinje. Malo tko nije čuo…

8 godina ago

Urme su jako zdravo voće – Možda i najzdravije, kako neki tvrde

Urme kod nas nisu toliko popularne, no riječ je o izrazito zdravom voću koje trebate pojesti kada god ste u…

8 godina ago

Uloga orašastih plodova u prehrani

Zbog svog specifičnog okusa orasi, bademi, lješnjaci, kesten, kikiriki, pistacije, omiljeni su sastojak u kuhinjama diljem svijeta. Osim zbog okusa,…

8 godina ago

Najbolje namirnice za jesen – Konzumirajte ih svakodnevno

Zdravlje, dobra forma i lijepa figura ne trebaju biti predodređeni nekim određenim godišnjim dobom. Da bi zadržali postignutu liniju, zdravlje…

8 godina ago

Napravite sebi ovaj jako zdrav i ukusan obrok

Znamo da je važno dan započeti zdravo, jer po jutru se dan poznaje. Ovo je doručak koji će vas doslovno…

8 godina ago