Categories: Savjeti i Trikovi

Sve je važno, od poze do prehrane

Naučite kako začeti dječaka, a kako djevojčicu. Naravno, najvažnije je da beba dođe na svijet zdrava.

Ipak, mnogi roditelji, npr. blagoslovljeni s tri princeze bi htjeli i svog malog hahara, ili oni s trojicom mangupa svoju malu mezimicu.

A upravo roditelji tvrde kako su uz ove metode odredili spol svog djeteta.

Metoda O + 12 – Otkrila ju je jedna australska majka koja je imala šest sinova i godine je provela nadajući se kćeri. Nakon što je isprobala brojne metode, odlučila je isprobati seks točno 12 sati nakon ovulacije. Uspjela je i poslije samo jednog odnosa dobila je djevojčicu. Tijekom godina, ova metoda se pokazala 70 posto pouzdanom.

Metoda dr. Landruma Shettlesa – I prema ovoj metodi, koja ima i određenu znanstvenu podlogu, ključ je tempiranje seksa obzirom na ovulaciju. Oni koji žele dječaka trebaju planirati seks na sam dan ovulacije, dok oni koji žele djevojčicu 3-4 dana prije ovulacije. Shettles tvrdi da je njegova metoda točna jer je spermij koji nosi X kromosom (i rezultira rođenjem djevojčice), veći i sporiji, ali duže živi od Y (muškog) kromosoma koji je manji, brži i kraće živi. Metoda je, kaže, uspješna u više od 80 posto slučajeva ako par želi dječaka i u oko 75 posto slučajeva, ako žele djevojčicu.

Prehrana utječe na spole djeteta – Temelji se na hipotezi da prehrana buduće majke utiče na spol djeteta jer mijenja pH reproduktivnog trakta. Y, muški, kromosomi najbolje “uspijevaju” u lužnatoj sredini, dok X, ženski, kromosomi više vole kiselu sredinu. Tako, ako par želi dječaka, majka treba obogatiti prehranu bjelančevinama. Za djevojčicu, dobra je prehrana bogata kalcijem – pa žena treba piti više mlijeka, jesti ribe, zelene salate… Prema istraživanjima, metoda je uspješna u oko 80 posto slučajeva.

Poza tijekom seksa – Također se temelji na bržem kretanju muških spermatozoida i sporijem kretanju ženskih. Oni koji žele da beba bude muško trebaju koristiti poze koje omogućuju dublju penetraciju tokom ovulacije. Također, ženski orgazam će povećati šansu za djevojčicom.

Stefan Nedeljković

Recent Posts

Igra koju vole svi od 7 do 77

Malo je zabavnih igara na sreću koje može igrati svatko. Igra se online ili offline,…

3 tjedna ago

Festival Svjetla: Zagreb bilježi povećan interes turista; 19% više dolazaka i 15% više noćenja

Zagreb se ponovno potvrdio kao nezaobilazna destinacija za ljubitelje svjetlosnih spektakala, kako domaćih tako i…

1 mjesec ago

VIP programi lojalnosti: Luksuzne nagrade u bosanskim online kasinima

U živahnom svijetu online kockanja, VIP programi lojalnosti predstavljaju svjetionike prestiža i raskoši, nudeći elitnim…

1 mjesec ago

Može li ChatGPT zamijeniti trenere za planiranje treninga? Evo što kaže studija

U današnje vrijeme, tehnološki napredak igra ključnu ulogu u razvoju sportskih performansi. Jedno od najnovijih…

2 mjeseca ago

Češnjak za zdravlje: TOP 8 benefita koje donosi

Češnjak, često slavljen zbog svoje kulinarske moći u poboljšanju okusa, krije tajnu izvan svoje ukusne…

2 mjeseca ago

Dinamika online casina u Hrvatskoj: dubinsko ispitivanje

Pojavom prvog legalnog online casina, hrvatska online casino scena doživljava I svoju prvu revoluciju. Ovaj…

3 mjeseca ago