Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Iscijelite svoju štitnjaču!

  • Četvrtak, 23 Ožujak 2017 12:28
  • Pročitano 1725 puta

Štitnjača se sastoji od dva režnja, lijevog i desnog, koji su povezani suženjem-istmus (latinski naziv: isthmus). U ovom tekstu vam nudimo par korisnih i jednostavnih savjeta kako možete popraviti rad vaše štitnjače.

Recept dr. Igora Knjazkina, čuvenog liječnika iz Sankt Peterburga navodi sljedeće: "Kod smanjene funkcije štitnjače (hipotireoza) navečer, prije odlaska u krevet uzmite glavicu crvenog luka i prerežite je na dvije polovice tako da sok curi iz njih. Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na predjelu štitnjače ovim polovicama luka. Prvo jedna polovica za jedan režanj štitnjače pa onda druga za drugi. Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet da ovaj sok djeluje preko noći. Ovo je jednostavan način, kojim se potpuno prirodno potiču funkcije štitnjače."

Savjet dr. Torsunova – Pjevajte!

pjevajte!Doktor Oleg Torsunov savjetuje svima koji imaju problem sa štitnjačom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlijezde, da pomognu svom oboljelom organu tako da pjevaju (grlena čakra)!

On kaže da su štitna žlijezda i cijeli endokrini sustav općenito, tijesno povezani s ljudskim emocijama, posebno s emocijom ljubavi. Štitnjača boluje kod osoba koje snažno proživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju sa osjećajem duboke povrijeđenosti i ogorčenja. Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnjači i ona počinje obolijevati.

Emocije moraju biti pokretne. Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija pjevanjem! Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma. Doktor Torsunov kaže: ”Pjevajte. Pjevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlijezdi. Čvorići u štitnjači nestat će sami od sebe. Pjevajte vesele pjesme, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi. Pjevajte s radošću i ljubavlju! Stalno pjevajte, plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravit ćete! “


Liječenje riječima

liječenje ljubavlju i riječimaGeorgij Sytin je čuveni ruski znanstvenik, autor učinkovitih ljekovitih tekstova za samoprogramiranje iscjeljenja organizma. Njegova tehnika SOEVS, razrađena je u oko 50 obimnih znanstvenih radova s oko 20 000 ljekovitih tekstova. Obranio je doktorske dizertacije iz područja medicine, psihologije, pedagogije i filozofije.

Za vrijeme Drugog svjetskog rata bio je vrlo teško ranjen, liječnici su tvrdili da je potpuni invalid i da mu nema spasa. Tada je počeo raditi na kreiranju ljekovitih tekstova kojima se u potpunosti izliječio. Nadalje, pomoću njegovih ljekovitih tekstova izliječile su se tisuće ljudi.To je tehnika, zasnovana na sposobnosti čovjeka da riječima pomogne svom oboljelom organizmu. Ljekoviti tekstovi angažiraju naše osjećaje, jačaju snagu misli, mobiliziraju našu volju, stvaraju visoku koncentraciju snage volje i usmjeravaju našu volju da usvoji tekst i da na taj način pomognemo sami sebi.

Evo i teksta za oporavak štitnjače

“U moju štitnjaču Bog ulijeva novi, mlad, energičan, veseo i radostan život. Novi, mlad, radostan život ispunio je moju štitnjaču. Nov, mlad život rađa novu, mladu, Bogom danu, zdravu strukturu štitnjače. Bog ulijeva u moju štitnjaču sveto, Božansko iscijeljenje, koje rađa Bogom stvorenu, Božanstveno zdravu strukturu moje štitnjače.

Cijela moja štitnjača se ponovo rađa, mlada, Bogom stvorena, s Božanstveno zdravom građom. A moj imunološki sustav s gigantskom, Božanstvenom energijom, rastvara sve čvoriće u mojoj štitnjači. Svi čvorići u mojoj štitnjači se smanjuju, iščezavaju, zauvijek nestaju bez traga.

Sve strukture moje štitnjače Božanstveno regeneriraju Bogom stvorenu mladu, zdravu građu. Moja štitnjača oživljava, fizički ojačava, cvjeta. Moja štitnjača Božanstveno pravilno, energično izvršava u mom organizmu sve svoje mnogobrojne funkcije. Kao bljesak munje osjećam da sam apsolutno zdrava, potpuno zdrava, idealno zdrava, vesela, lijepa, puna zdravlja i snage.”

Dok slušate tekst i ponavljate ga u sebi, zamišljajući to što čujete, programirate sami sebe na izlječenje. Da bi organizam usvojio tekst, potrebno je 500-1000 slušanja. Kada vaš organizam u potpunosti usvoji tekst i riječi akademika Sytina postaju u svakom momentu sastavni dio vaših misli, te misli će eliminirati poremećaje u vašem organizmu i vratit će vam zdravlje.

Test sa jodom

jodove kapiOvaj test je koristan za sve, a posebno za osobe koje imaju problema sa štitnjačom. Uvečer, prije spavanja uzmite jodove kapi, umočite ih na štapić za čišćenje ušiju i nacrtajte jodom na mišiću lijeve ruke tri linije: tanku, srednju i debelu. Pričekajte da se linije osuše na vašoj koži i lezite spavati.

Ujutro pogledajte vašu ruku. Ako je nestala samo najtanja crta, znači da je kod vas s jodom sve u redu. Organizam je kroz kožu uzeo onoliko joda koliko mu je bilo potrebno. Ako je osim najtanje, nestala i srednje debela linija znači da nemate dovoljno joda u organizmu i da trebate obratiti pozornost na stanje vašeg zdravlja.

Ako su nestale sve tri linije, znači da imate veliki manjak joda u organizmu i da vam je posebno ugrožena štitnjača. Ova metoda je potpuno bezopasna jer organizam preko kože uzima samo onoliko joda koliko mu je potrebno. Inače, jodove kapi možete nabaviti u ljekarni ili po preporuci stručne osobe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream