Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Drevna tehnika samospoznaje

  • Četvrtak, 30 Lipanj 2016 20:43
  • Pročitano 1492 puta

Danas smo svjedoci sve većeg broja različitih kombinacija tradicionalnih tehnika duhovnog razvoja koje se kombiniraju s new age pristupom. U svemu tome, nažalost jako malo ostaje onog pravog, istinskog znanja. Nude nam se razna rješenja poput čarobnog štapića koji će nam u jednom danu transformirati cijeli naš život i riješiti probleme. Odmah u startu, da se zna, takvo nešto ne postoji!

No, ono što je svima njima zajedničko jest razvoj svjesnosti. Čak se i kroz fizičke yoga vježbe tzv. asane, vježba jačanje svjesnosti kroz određenu fizičku pozu i disanje. Kako potreba ljudi za samo razvojem danas sve više raste, neminovno je da tragamo za starim tradicijskih znanjima koja su preživjela test vremena i koja eto još i dan danas žive na svoj način u modernom dobu.


Projekt C.A.Y.A.

CayaTako se ovoga ljeta, na divnom otoku Visu, održava poseban program radionica pod nazivom Projekt C.A.Y.A. Naziv C.A.Y.A. zapravo je akronim od Come As You Are (u prijevodu: Dođi kakav jesi ) čime se želi naglasiti pristup samom radu na radionicama.

Vjerojatno ste upravo pomislili - evo još jedna u nizu obećavajućih radionica na kojima zapravo ne dobijem ono po što sam došla/došao. C.A.Y.A. program nije smišljen da bi vam totalno preobrazio život (i to u samo tjedan dana) već je osmišljen da sami za sebe dođete do nekih odgovora. Putem drevne tehnike kontemplacije pod nazivom atmavichara, uz stručno vodstvo, pomoći ćemo vam da nadiđete koncepte o samima sebi.

Glavna tema radionica biti će Tko sam ja. Većina će se složiti kako se najmanje pitamo ono što bismo najviše trebali...i vrijeme nam samo proleti, a da ne stignemo stati i zapitati se "Pa što ja to radim/želim" i "Tko je taj koji sve ovo proživljava?" Ako si do sada još niste uistinu postavili to pitanje, sada imate jedinstvenu priliku za to.

Dođite na Vis i uz pomno osmišljen C.A.Y.A. program po prvi puta pokušajte saznati odgovor. Da bismo imali kvalitetniji život i da bismo mogli živjeti svjesnije i samim tim sretnije, neminovno se kad tad moramo suočiti sa samim sobom. Nemojte se prepasti jer ćete ovdje imati podržavajuću atmosferu. Uz opuštajuće more, šarmantni smještaj Imanja pod Kistom,, domaću zdravu hranu i ugodno društvo, pozivamo vas da spojite ugodno s korisnim i doživite trenutke potpuno svojim.

Program će trajati od 12.-18.09.2016., a sastoji se od tri vrste radionica:

  • RAD NA SEBI - tehnika kontemplacije.
  • BUĐENJE KREATIVNOSTI - radionice slikanja i fotografije na temu Tko sam ja.
  • OPUŠTANJE TIJELA I DUHA - vježbanje ashtanga yoge.

Prijave za ovaj program radionica otvorene su do 1.08.2016. stoga požurite jer nije ostalo još puno slobodnih mjesta! Sve detalje o programu radionica, rezervacijama i uplatama možete pronaći ovdjeDobrodošli!

Ocijeni sadržaj
(3 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream