Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Pojavio se novi Nikola Tesla!

  • Nedjelja, 12 Lipanj 2016 08:05
  • Pročitano 4730 puta

Duh Nikole Tesle i dalje živi! Trinaestogodišnji genije je napravio uređaj koji proizvodi besplatnu energiju i košta manje od 15 dolara!

Izgleda da je Nikola Tesla inspirirao mladog Maxa Loughana da postane pronalazač koji će promijeniti svijet. Zapravo, Max i sam navodi kako je cijeli život znao da je njegova svrha učiniti svijet boljim mjestom. A on je stvarno na dobrom putu pošto je izumio stroj koji bi zauvijek mogao promjeniti korištenje energije.


Mladi genije

mladi genijeMax je svoj izum osmislio u očevoj ložioni koju je pretvorio u laboratorij. Kada pogledate taj revolucionarni uređaj, ne može se ne uočiti sličnost s čuvenom Teslinom zavojnicom. Zapravo, stroj radi na istom principu koji je prije stotinu godina opisao „otac struje“. Ono što novi stroj čini još boljim je činjenica da je vrlo jednostavan - prikuplja elektromagnetsku energiju iz Zemljine atmosfere i pretvara je u struju koja se može koristiti za napajanje električnih uređaja.

Kao da sve ovo nije dovoljno, uređaj koji je Max napravio može se kreirati od materijala koji ukupno košta manje od 15 dolara. Izgleda da nam je besplatna energija na dohvat ruke! Naime, za ovaj uređaj bila mu je potrebna konzerva kave, malo žice, dvije zavojnice i žlica. U jednom intervjuu je demonstrirao kako uređaj radi. Pokazao je da njegov stroj može napajati niz LED svjetala. Stroj također može inducirati radio valove, termalnu i statičku energiju i sve to pretvoriti u upotrebljivu struju.

Ono što je Max postigao je stvarno impresivno, pri čemu je pokazao da besplatna energija nije varka i da je nešto što stvarno može postati dostupno svima. Možda će netko jednog dana napraviti sličan projekt većih razmjera i promijeniti život na našoj planeti za sva vremena! „Moj cilj je pomoći. Želim izgraditi budućnost u kojoj svi ljudi mogu biti sretni i sigurni“, rekao je Max Loughan.“ Pogledajte i kratki video:


Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream