Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Bijeg k lijeku

  • Petak, 07 Ožujak 2014 11:49
  • Pročitano 3387 puta

"Run from the cure 2: Run 2 the cure", nastavak na kultni dokumentarac Christian Laurettea "Run from the cure: The Rick Simpson Story" iz 2008. ima svoj trailer, a uskoro se očekuje i njegovo objavljivanje! Ovaj nastavak dojmljivo prikazuje kako je daleko dogurao pokret medicinskog kanabisa od kako je objavljen prvi dokumentarac. 

Pacijenti oboljeli od raka u terminalnoj fazi koji su preživjeli samo zahvaljujući upotrebi Ulja Kanabisa (Hemp Oil) Ricka Simpsona, govore o svojim iskustvima. Vodeći znanstvenici na polju istraživanja kanabisa kao lijeka, aktivisti i mnogi drugi govore o ulju kanabisa i daju više informacija nego u bilo kojem filmu do sad!

Dr. Raphael Mechoulam, Izraelski znanstvenik koji je otkrio THC 1964., zahtjeva kliničke studije djelovanja ekstrakta kanabisa na rak. Podržite ga i podijelite njegovu medijsku objavu na svojim social network profilima i među svojim prijateljima.

Ovdje pogledajte Prvi nastavak filma "Run from the cure" u cijelosti (uskoro s titlovima)

Ovdje pročitajte i pogledajte o svemu što vas interesira vezano uz medicinski kanabis.

Ocijeni sadržaj
(4 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream