Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Akiane Kramarik

  • Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013 15:42
  • Pročitano 2505 puta

Akiane Kramarik rođena je 1994. godine u državi Illinois. Akianeina majka potječe iz ateističke obitelji, a otac joj je bivši katolik koji nije često posjećivao crkvu. No, sama Akiane kaže kako se susrela s Bogom kada je imala tri godine i od tada ne prestaje njeno umjetničko nadahnuće koje joj Bog daje kroz snove i razne vizije. Crtati je počela s četiri godine, pastelnim bojama s pet, a slikati nevjerojatno prekrasne i kompleksne slike sa šest godina.

U dobi od devet godina za njen talent čula je i Oprah Winfrey koja ju je pozvala kao gošću u svoju emisiju. Tako se pročuo glas o njenoj fantastičnoj vještini, a njena djela se prodaju za velike svote novaca što je čini jednom od najbogatijih mladih djevojaka u Americi. No, Akiane je skromna, marljiva i nadasve talentirana djevojka koja puno moli, uči te kontinuirano stvara vrhunska remekdjela.

Kako sama kaže, Bog je njen učitelj , a Isus česta tema njenih slika. Akiane često ima vizije Boga, Isusa, anđela i nebesa koje vrlo uspješno prenosi na slikarsko platno koristeći svoj iznimni talent kako bi nadahnula ljude na bolji i sretniji život ispunjen ljubavlju i nadom.

Za sebe uvijek govori kako ne pripada nijednoj religiji, već jednostavno Bogu. S njim osjeća povezanost svaki puta kada uzme kist u ruke i kada počne stvarati jednu prekrasnu priču. Na sreću, svatko tko vidi njene slike, postaje dio te priče jer svojom realističnom ljepotom plijene pažnju i ostavljaju bez daha.

Ovdje pogledajte Akianinu galeriju i možda se čak odlučite i nešto naručiti.

Ocijeni sadržaj
(11 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream