Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Energizirajte svoju vodu!

  • Četvrtak, 30 Studeni 2017 15:39
  • Pročitano 575 puta

Većina nas je upoznata s knjigom "Poruke iz vode" japanskog znanstvenika dr. Masaru Emoto-a, čija su istraživanja dokazala svjesni odgovor vode na energetske utjecaje kao što su misli, riječi i glazba.

Fotografirajući vodene kristale na temperaturi smrzavanja, dr. Emoto je pokazao da su riječi poput "ljubavi" i "zahvalnosti" formirale prekrasne kristale dok su riječi poput "mržnje" proizveli neprivlačne kristale. Sama struktura molekula vode promijenila se na temelju pozitivnih ili negativnih energetskih utjecaja. S obzirom da su naša tijela sastavljena prvenstveno od vode, sada možemo razumjeti što znači preobraziti sebe iznutra prema van.


Energiziranje naše vode

energizirana vodaPored prenošenja pozitivnih misli i upotrebe ljubaznih riječi za stvaranje prekrasnih kristala vode u našim tijelima, možemo poduzeti korak dalje tako što ćemo svjesno nastojati uzimati vodu koja je već harmonizirana. Pretvaranje vode iz slavine u pročišćenu vodu dobar je prvi korak u prijelazu iz energetski negativne na energetski neutralnu vodu.

Sljedeći korak je dodavanje vibracijske energije u vodu koju pijete. Taj se proces naziva "usklađivanje" naše vode. Baš kao što se hrana blagoslovi pozitivnim riječima prije jela, također se može utjecati na energetsku frekvenciju vode koju pijete slijedeći nekoliko jednostavnih koraka:

  • Počnite s čistim staklenim ili kristalnim posudama, po mogućnosti s poklopcima da se voda ne kontaminira raznim onečišćenjima. Izbjegavajte plastične spremnike zbog potencijalno štetnih kemikalija koje se ispuštaju iz plastike u vodu.
  • Postavite čisti, napajan kristal u svaki spremnik vode. Zapamtite da kristali prenose informacije u vodu, pa budite oprezni s kristalima koje odaberete. Pazite da odaberete netoksične, vodonepropusne kristale poput ružičastog kvarca, citrina i sl.
  • Dodajte svete geometrijske obrasce, šarene slike ili pozitivne riječi kako biste "utisnuli" vašu vodu. Riječi kao što su mudrost, uspjeh, sklad, ljubav bili bi idealni. Držite ove slike na bočnoj strani ili na dnu posude za vodu. Još jedna izvrsna ideja je korištenje zvuka za harmoniziranje vaše vode pjevanjem dok stavljate ruke na spremnik vode.
  • Također možete dodati malu količinu ružičaste himalajske soli u vodu. Jodirana sol ne obavlja istu funkciju pa pazite da odaberete samo ružičastu himalajsku sol koja djeluje kao veliki konzervans za vodu.
  • Postavite vodu na izravnu sunčevu svjetlost i mjesečinu (puni mjesec je najbolji) 72 sata. Čak jedan sat na jakoj sunčevoj svjetlosti može prenijeti važne informacije vašoj vodi. Za najbolje rezultate, međutim, preporučuje se tri puna ciklusa sunca / mjeseca.

kristal vodeSlično kao što posvećujete vašu hranu prije konzumacije, izrazite svoje namjere prije pijenja svoje harmonizirane vode. Odvojite trenutak za slanje ljubavi i zahvalnosti. Osjetite kako se voda kreće niz grlo i puni svaki organ i stanicu vitalnom energijom iscjeljivanja najviših vibracija.
Imajte na umu da čišćenje znači transformiranje, jednu po jednu molekulu vode u isto vrijeme. Što su vodeni kristali usklađeniji i ljepši u vašem tijelu, paralelno će doći do poboljšanja vaše mentalne jasnoće, imati ćete više energije i emocionalne mirnoće. Pijte i regenerirajte se iznutra prema van!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream