Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Prirodno čišćenje jetre i žuči

  • Subota, 13 Svibanj 2017 20:35
  • Pročitano 1642 puta

Kineski liječnik dr. Lai Chiu Nan preporuča potpuno prirodnu metodu uklanjanja žučnih kamena koji su inače vrlo opasni. Osim što uzrokuju bol, dovode do žutice pa čak i raka. Mnoga istraživanja su pokazala da su ljudi koji dobiju rak uglavnom imali kamen u žuči prije toga.

Rak nikada nije prva bolest koja se javlja, navodi dr. Lai. Obično ima puno drugih problema koji dovode do raka. Prema njegovom istraživanju, većina oboljelih prethodno ima žučne kamence. Jedan od simptoma kamenja u žuči jest osjećaj jake sitosti nakon obroka. Osjećaj kao da ne možete probaviti hranu lako. Ukoliko stvari postanu ozbiljnije, javlja se i bol u jetri. Ako ste se prepoznali u ovim simptomima, najbolje je da primijenite ovu drevnu, kinesku metodu čišćenja. Smatra se kako je ujedno dobra za jačanje jetre pošto je usko povezana sa žučnim mjehurom. 

Kako izbaciti kamen iz žuči kroz stolicu

čišćenje jetre i žučiPrvih pet dana unosite četiri čaše soka od jabuke svakog dana ili pojedite barem 4-5 cijelih jabuka. Sok omekšava kamen žuči. Tijekom tih pet dana možete normalno jesti. Šestog dana nemojte večerati! Toga dana u 18 sati uzmite žličicu gorke soli (magnezij sulfat) sa čašom tople vode. Gorku sol možete potražiti u bilo kojoj ljekarni.

U 20 sati učinite isto. Magnezij sulfat otvara žučni mjehur. U 22 sata popijte 5-6 žlica djevičanskog maslinovog ulja ili sezamovog sa istom količinom iscijeđenog soka grejpa. Sve dobro pomiješajte i popijte. Ulje će podmazati kamenje i olakšati njihov prolazak. 

Sljedećeg jutra u vašoj stolici bi se trebalo vidjeti kamenje iz žuči. Ono obično pluta, a može se i prebrojati za one znatiželjnike. Čak i da nemate simptome kamenja u žuči, nije na odmet probati ovu jednostavnu, a učinkovitu terapiju jer se svakako preporuča očistiti žučne vrećice:)

Ocijeni sadržaj
(11 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream