Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Napravili lijek za kožne bolesti!

  • Četvrtak, 15 Rujan 2016 09:33
  • Pročitano 990 puta

Jedan od najpoznatijih svjetskih pronalazača i znanstvenika Nikola Tesla, autor više od sedamsto patenata na području fizike, elektrotehnike i radiotehnike, patentirao je između ostalog i lijek za liječenje kožnih bolesti, a ovo njegovo otkriće danas proizvode Kubanci.

Radi se o ozoniranom suncokretovom ulju koje eliminira rane na koži izazvane gljivičnim oboljenjima, pa čak i dijabetičkom stopalom.

Tesla je uvijek rado preporučio ozon za liječenje te je prvi osmislio aparat za ozoniranje, odnosno za proizvodnju ovog plina, a taj generator je između ostalog i zaštitio. Takav ozon je ubacio u vodu, ali je na isti način napravio i ozonirano suncokretovo ulje. Oba proizvoda je dijelio prijateljima, a pogotovo ulje kako bi se izborili s kožnim bolestima, trbušnim parazitskim bolestima, povredama, ranama.Ozonirano suncokretovo ulje

Ozonirano suncokretovo uljeOtkriće Nikole Tesle koje on nije patentirao, iskoristili su stručnjaci iz Havane. Napravili su dva preparata, oba su na bazi ozoniranog ulja iz sjemenki suncokreta s tim da se jedan koristi za liječenje bolesti kože, a drugi za parazitska oboljenja crijeva. Ozonirana voda koju je Tesla radio, koristila se da ubije mikrobe i bakterije. Ulje koje proizvode Kubanci na osnovu njegovog otkrića, ima dvije primjene.

Jedno je ulje koje se nanosi na kožu i rješava sve probleme na njoj izazvane gljivicama. Zatvara rane koje one izazivaju, pa čak i one koje nastaju uslijed dijabetičkog stopala. Drugo ulje također je s ozonom, a može se piti. Njega uglavnom koriste osobe koje imaju parazitska oboljenja jer ubija sve parazite u organizmu. Postoje velike šanse da ovi proizvodi kod nas stignu već slijedeće godine.

S obzirom na to da Kubanci nemaju suncokretovo jestivo ulje, oni ga uvoze iz Španjolske. No, u Hrvatskoj to nikako ne bi trebao biti problem. Nadamo se samo da će postojati za ovaj lijek pravi interes i upornost! Ako ne, uvijek ga možemo sami pripremiti kod kuće s vlastitim suncokretovim uljem i kućnim ozonatorom!

Ocijeni sadržaj
(3 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream