Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Energetsko čišćenje osoba, prostora i predmeta

  • Nedjelja, 25 Listopad 2015 16:35
  • Pročitano 2963 puta

Sve oko nas je energija. Mi smo energija, a naše misli stvaraju energiju koja kreira našu budućnost. Za dobro zdravlje, harmonične odnose i blagostanje potreban nam je dotok čiste energije koji je vrlo često onemogućen raznim životnim situacijama i ljudima koji nas okružuju.

Piše: Jadranka Rabac

Na žalost, u današnje vrijeme okruženi smo uglavnom negativnom energijom koja se gomila u našim domovima, prostorima u kojim radimo, predmetima koje koristimo. Konstantno smo okruženi negativnim osobama ili u svojoj bližoj okolini imamo energetske vampire koji crpe našu životnu energiju. Najčešće nismo u mogućnosti promjeniti posao, prekinuti većinu rodbinskih ili prijateljskih veza, promjeniti mjesto stanovanja. Na taj način ne možemo tako lako spriječiti energetsko iscrpljivanje koje nas čini nesretnima i na kraju rezultira psihičkim i fizičkim bolestima.


Mijenjati sebe je ključ

U nama je ključOno što možemo je mijenjati sebe i na taj način utjecati na događaje u svom životu. Ukoliko uzmemo stvari u svoje ruke, ubrzo ćemo osjetiti velike promjene u svim aspektima života. Uvijek možemo naučiti kako prepoznati negativnu energiju i od nje se zaštititi te kako privući pozitivne energije, a samim time i sretne događaje u svoj život. Kada shvatimo da u nama leži velika moć, a ona se krije u znanju, sve životne situacije možemo okrenuti u svoju korist i živjeti onako kako zaslužujemo.

Važno je i znati očistiti svoj dom od negativne energije jer tamo ipak provodimo većinu svoga vremena. Kada smo sami pozitivni, shvatiti ćemo da se i okolina mijenja na bolje i da odjednom "dišemo punim plućima". Kako bi lakše i brže došli do rezultata, posjetite i moju radionicu na kojoj ćete naučiti sve o energetskoj zaštiti sebe i svojih voljenih te prostora u kojem živite. Svi zaslužujemo biti zdravi i sretni i širiti pozitivne vibracije oko nas!

Ocijeni sadržaj
(5 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream