Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Liječenje petrolejem

  • Četvrtak, 19 Prosinac 2013 19:38
  • Pročitano 18460 puta

Petrolej je rijetka, bistra tekućina koja se sastoji od mješavine zasićenih ugljikovodika koji vriju između 145-150 stupnjeva i 273-300 stupnjeva. On je destilat mineralnog ulja koje se obično koristi kao otapalo i gorivo. Premda se petrolej može dobiti ekstrakcijom iz ugljena, naftnog škriljevca i drva, najčešće se dobiva rafiniranjem sirove nafte.

Piše: Slaven Eterović

Ovo su poznatije činjenice o petroleju dok njegova prava svrha leži u liječenju mnogih bolesti. Od davnina su se naftni destilati koristili u medicinske svrhe, a ponegdje se još uvijek koriste kao narodni lijek.

Danas je primjena petroleja kao lijeka najraširenija u siromašnim zemljama, iako se vijest o njegovoj izuzetnoj ljekovitosti, sve više širi i u najrazvijenijim zemljama. (Navodno su se Rockfelleri počeli bogatiti tako što su prodavali petrolej kao lijek za rak dok nisu otkrili kako je kemoterapija puno unosnija.)

Kaže se da je petrolej zapravo jedan od najboljih načina da uklonimo patogene mikroorganizme i parazite iz krvi i crijeva. Zbog toga najviše uspjeha pokazuje u liječenju infekcija, zaraznih i autoimunih bolesti, raka, artritisa i reumatskih bolesti. Naravno, oralna primjena petroleja treba se vršiti uz nadzor kvalificiranog stručnjaka ili liječnika.

Za djelotvornost petroleja zaslužan je njegov negativan učinak na gljivice i mikroorganizme bez stanične stjenke što imunološkom sustavu omogućava eliminaciju preostalih džepova drugih patogenih organizama i abnormalnih stanica u tumorima i oboljelim organima. Najjači učinak petrolej pokazuje na suzbijanje candide što je po novijim istraživanjima, pravi uzročnik raka. Dakle, tajna ljekovitosti petroleja leži u njegovoj sposobnosti suzbijanja candide, virusa i ostalih mikroorganizama bez narušavanja normalnih crijevnih bakterija.

Danas postoji mnogo slučajeva izlječenja široke lepeze bolesti, uključujući one najteže poput raka, dijabetesa tipa 2, artritisa i reume, te raznih čireva i problema sa želucem i probavom. 

Zanimljiva je priča o Austrijanki Pauli Ganner kojoj je pedesetih godina prošlog stoljeća, dijagnosticiran rak i paraliza debelog crijeva. Liječnici su joj, poslije operacije, rekli kako su joj preostala još samo dva dana života. No, Paula se sjetila kako se u Istočnoj Europi petrolej koristio kao lijek za sve, pa je počela uzimati svakog dana, jednu veliku žlicu petroleja. Nakon tri dana je ustala iz kreveta, a 11 mjeseci kasnije, rodila je zdravog dječaka. Ganner je željela podijeliti svoje iskustvo s ljudima, pa je počela naveliko širiti informacije o ljekovitosti petroleja.

Tijekom više godina primila je tisuće pisama zahvale s različitim svjedočanstvima ljudi koji su se izliječili od mnogih bolesti. Svjedočanstva uključuju izlječenja od raka kostiju , osteoporoze kičmenog stupa, teških probavnih i gastrointestinalnih problema, stalnog povraćanja, reumatizma i išijasa.

Ključ uspjeha u izlječenju tih bolesti  može se objasniti i sposobnošću petroleja da poništi sve negativne učinke i nuspojave modernih lijekova. Djelujući na bakterije i viruse, antibiotici potiču razmnožavanja i širenje gljivica i mikroplazmi koje su osnovni uzrok većine modernih bolesti

Dakle, klasični lijekovi nas liječe omogućavajući drugim bolestima da se razviju, često težima od one prvobitne. Petrolej ciljano uništava one mikroorganizme koje štete našem tijelu, a ostavljaju netaknute naše vlastite stanice i "dobre " bakterije. Njegovom konzumacijom ne pojavljuju se nikakve neželjene nuspojave.

Gospođa Paula Ganner tvrdi da je za intenzivirano liječenje neke bolesti, dovoljno uzimati veliku žlicu petroleja ujutro natašte kroz par tjedana. Za teže slučajeve, pak preporučuje uzimati i tri puta dnevno čajnu žličicu petroleja. S terapijom se prestaje kada se povuku simptomi bolesti.

Molimo vas da terapiju petrolejem ne započinjete bez konzultacije s liječnikom ili kvalificiranom, stručnom osobom.

Ocijeni sadržaj
(35 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream