Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Bioenergija i iscjeljivanje

  • Ponedjeljak, 21 Listopad 2013 16:45
  • Pročitano 3193 puta

Trebamo znati kako smo sami odgovorni za svoje zdravlje. Ako imamo tjelesni problem, tada moramo donijeti konačnu odluku o slijeđenju određenog programa liječenja. Tu odluku moramo donijeti s najvećom pažnjom. Tako, izaberite nešto iz bogatog izbora pomoći koji vam stoji na raspolaganju. Kome vjerovati?

Svatko od vas mora biti iskren prema sebi i svojoj bolesti u konačnoj odluci za liječenje. Kada se odlučite za određeni vid terapije, od velike je važnosti da prepoznate svoga terapeuta. Vašega će terapeuta prepoznati vaše "unutarnje biće". Ukoliko ne vjerujete liječničkoj dijagnozi, nema ništa lošega u drugom ili trećem mišljenju, ili u nekom drukčijem postupku. Ako ste zbunjeni onim što vam je rečeno o vašoj bolesti, postavite liječniku još nekoliko dodatnih pitanja, pronađite knjige, naučite više o onome što vas muči.

Preuzmite brigu o svome zdravlju! I još nešto što je jako bitno - ne dajte se ograničiti negativnim predviđanjem! Radije to shvatite kao poruku da trebate dublje pogledati u sebe, sa širom vizijom u dostupne alternativne metode. Ukoliko se odlučite za BIONERGIJU, učinili ste važan korak na putu samoiscjeljenja.

Klasična medicina zna mnoge odgovore, ALI NE SVE. Ako nije učinkovita u liječenju određene bolesti, potražite nešto drugo. Istražite i druge solucije. Bit ćete iznenađeni činjenicom koliko mnogo trebate naučiti o sebi i svome zdravlju. To će istraživanje promijeniti vaš život na način kojega ni u snu niste očekivali.   Kako se mijenja naš pogled na bolest, tako se mijenja i način na koji se liječimo. Svaka osoba je jedinstvena i zahtijeva posebnu kombinaciju načina i sredstava u procesu liječenja. Ali iznad svega, za održavanje vašega zdravlje potrebna vam je ljubav. Ljubav prema samome sebi najveći je iscjelitelj, no, ona zahtijeva svakodnevno vježbanje.


Kanali za transmisiju energij

Iscjelitelj radi na liječenju duše i tijela. Trebamo imati na umu neke stvari kada pokušavamo shvatiti što to, zapravo, rade iscjelitelji. Oni su "kanali" za transmisiju energije. Moraju živjeti u dva svijeta - duhovnom i fizičkom. Jedino na način da bivaju centrirani u sebi i univerzumu, mogu prolaziti kroz iskustvo stalnog suočavanja s dubokom boli koja je tako široko rasprostranjena u čovječanstvu. Kada bi bilo više ljubavi u svijetu koji nas okružuje, bilo bi zacijelo i manje bolesti. Ljubav je ljekovito sredstvo koje liječi sve bolesti tijela i duše. To je najveća terapija ikada stvorena. Svijet treba terapiju stvarne ljubavi, jer nam ona silno nedostaje. Tamo gdje postoji istinska ljubav, nikakva terapija nije potrebna.  

Ukoliko si sami ne možete pomoći, nemojte posustati. Nije sramota potražiti pomoć od ljudi koji to mogu učiniti. Jednom kada uđete u taj "alternativni svijet", i odlučite pomoći sami sebi, promijenit će se vaš način života. Iako to može izgledati sporo, promjene su neminovne. Razmišljajte na potpuno novi način od onoga na koji ste razmišljali do tada. Mogućnost vašega "otvaranja" prema vlastitoj unutrašnjosti je također povećana, a samim time i prema okolini koja vas okružuje. Kada dublje proanalizirate riječi iz ovoga članka, shvatit ćete da postoje načini kojima si itekako možete pomoći ukoliko imate zdravstvenih tegoba.

Ocijeni sadržaj
(2 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream