Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Padma yoga - vježbajte uz online satove

  • Srijeda, 27 Travanj 2016 06:59
  • Pročitano 1160 puta

Padma Yoga Studio otvorio je svoja vrata u listopadu 2011. godine, a sada otvaraju i svoja virtualna vrata u fantastičan svijet online yoge kako bi bili dostupni uvijek, svugdje i svima :)

Piše: Alternativa.hr

"Naša vizija je širenje i poticanje zdravijeg način življenja kroz redovitu fizičku aktivnost, vježbe disanja, meditaciju i zdravu prehranu", kažu djevojke iz Padma Yoge. One svima nude drugačiji, inovativan pristup vježbanju i zdravom načinu života kroz online mjesto gdje svaki pojedinac uz iskusne instruktore može pronaći oazu mira i relaksacije. Mislimo da je to odlična ideja jer sada možete vježbati u prirodi ili privatnosti doma, kako vam više odgovara. Provjerite njihovu ponudu:

Online Tečajevi Yoge


Od ideje do realizacije

padma yoga studioEvo ukratko kako su djevojke iz Siska došle na ideju online yoga teajeva:
"Sa vremenom smo shvatile da bi puno ljudi htjelo vježbati yogu, no ili žive u sredinama bez yoga učitelja ili jednostavno nemaju vremena otići u yoga studio. Kako i same dolazimo iz jednog malog mjesta potpuno shvaćamo kako je frustrirajuće kada bi se htio nečim baviti, a za to nemaš mogućnosti, niti vremena.

Stoga smo osnovale ovaj interaktivni portal da vam kroz brižno smišljene sekvence ponudimo svo naše znanje i iskustvo te da kreiramo osjećaj kod vas dragi vježbači kao da vježbate sa nama u studiju. Nadamo se da ćete uživati u ovim sekvencama kada i gdje to vi želite istodobno imajući osjećaj kao da vas vodi vaš privatni instruktor. Namaste!"

Ocijeni sadržaj
(4 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream