Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Sjećanja iz prošlog života

  • Četvrtak, 20 Kolovoz 2015 08:44
  • Pročitano 1488 puta

Ovo je zanimljiva priča o dječaku Cameronu Macauleyu koji se sjeća svog prijašnjeg života.

Piše: Alternativa.hr

Dječak je od malena svojoj majci u detalje opisivao svoj prijašnji dom i obitelj koje se jasno sjeća. Ponekada je bio vrlo tužan jer mu je nedostajala prijašnja majka. Cameron je opisivao kako se njegov prijašnji život odvijao na udaljenom i zabačenom škotskom otočiću Barri, a svoje majke, oca te braće i sestara se također jasno sjećao. Čak je spominjao i svog ljubimca psa ovčara kojeg je imao na otoku. Opisivao je kuću na plaži u blizini piste gdje su avioni slijetali, a detalji vezani uz opis kuće su bili impresivni i vrlo živi.

Njegova majka koja je pratila priču od njegovih malih nogu, dugo je bila u nedoumici što napraviti jer su dječaku, ali ima majci, sjećanja ometala sadašnji život i stvarala određeni nemir. Činilo se kako oboje ne mogu normalno nastaviti život ukoliko dječak ne posjeti mjesto koje mu je toliko značilo. To su i učinili.
Pogledajte ovu neobičnu priču o reinkarnaciji, dječaku i njegovoj majci koji odluče posjetiti otočić Barri iz dječakova prošlog života…

Ocijeni sadržaj
(0 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream