Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Život u unutrašnjosti Zemlje

  • Petak, 14 Ožujak 2014 11:28
  • Pročitano 6732 puta

Već dugi niz godina neki znanstvenici tvrde da se od čovječanstva skriva istina otkrivena na fotografijama našega planeta iz svemira - istinu da je zemlja šuplja!

Piše: Ana-Marija Milaković

Sve više nailazimo na tvrdnje da se na Sjevernom polu jasno može vidjeti ogroman otvor koji stvarno izgleda kao prolaz u unutrašnjost Zemlje. Na drugim planetima su otkriveni slični otvori pa se znanstvenici pitaju da li su svi planeti zapravo šuplji i što to ima u njihovoj unutrašnjosti.

Odgovore nije lako pronaći s obzirom na strogo čuvanu tajnu, ali sve se tajne prije ili kasnije doznaju! Tako je i s ovom veoma interesantnom temom koja otvara novu perspektivu života kakvoga poznajemo!

„Nova fizika“ Fedora Nedelina

ulaz kroz sjeverni polRuski fizičar Fedor Nedelin se proslavio teorijom „nove fizike“. Riječ je o objašnjenju postanka Zemlje na potpuno drugačiji način. Naime, Nedelin tvrdi kako je naš planet bio ogromna, hladna gruda koja pluta univerzumom. Pod utjecajem Sunca i svemirske energije, on se zagrijao na temperaturu lave i ponovno hladio.

Na taj način se stvorila kora ispod koje je i dalje bila visoka temperatura, a uzrokovala je ključanje plinova. Pošto se plinovi šire prilikom zagrijavanja, pojavila se i s vremenom rasla šupljina u planetu, a vrući plinovi su šikljali na površinu, posebice kroz Sjeverni i Južni pol.

Mnogi geografi tvrde kako je postojanje rupa na slikama uobičajen fenomen jer su to crne rupe na polovima koje nastaju zbog polarne noći koja traje od 23. rujna do 22. ožujka kada Sunce ne može obasjati pol radi nagiba Zemaljske kugle, pa nastaje polarna noć.

No, sudeći po snimkama Zemlje koje jasno pokazuju ogromno svjetlo koje zrači iz te unutrašnjosti prema van, posebno na zemljinim polovima, nešto se značajno „događa“ unutar našeg planeta. No, znanstvenici tumače taj sjaj iz unutrašnjosti kao auroru borealis (na sjevernom polu) ili auroru australis (na južnom polu).

No, Nedelin je posve siguran kako je naš planet šuplji sa malim suncem u svom središtu. Kao potvrdu svoje teorije, naveo je doživljaj admirala Byrda iz Američke mornarice prve polovine 20.stoljeća čije se iskustvo skrivalo od javnosti do nedavno.

Iskustvo admirala Byrda

admiral ByrdAdmiral Byrd je nekoliko puta u prošlom stoljeću, vodio ekspediciju na Antarktik, no 1947. godine se prilikom leta, odvojio svojim avionom od ostatka. Tada je shvatio kako bez obzira što leti sve više na sjever, snijega ima sve manje, a pojavljuju se planinski masivi, rijeke i jezera, bujna vegetacija pa čak i životinje.

Na svoje veliko čuđenje, otkrio je neobične letjelice i kristalne gradove, pa je zaključio kako je sigurno otkrio posve novi kontinent! U svom dnevniku je opisao susret s novom civilizacijom i njenim predstavnicima. Navodi kako je to ljudska rasa daleko naprednija i ljepša od naše.

Navodno su nas pokušali kontaktirati, no njihove letjelice su bile napadnute, a pokušaji uzaludni. Zbog toga su odlučili pomoći našoj civilizaciji tek kada se približi svom (samo)uništenju.


U unutrašnjosti zemlje

u unutrašnjosti ZemljeAdmiral Byrd je izvještavao putem radija što vidi pod avionom kada su se niotkuda pojavila dva svemirska broda koja su ga odvela u grad nepoznate kristalne arhitekture. Tamo je upoznao Majstora, ljubaznog, plavog diva koji mu je poželio dobrodošlicu i objasnio razlog svog posjeta.

Majstor mu je rekao kako se nalazi u domeni Arijevaca, Unutrašnjeg svijeta planeta Zemlje. Također mu je objasnio kako je njihov interes za nas, počeo onoga trenutka kada je bačena bomba na Hirošimu i Nagasaki.

Tada su poslali svoju flotu na površinski svijet da istraži posljedice ovoga užasnog čina. Do tada se nikada nisu uplitali u „naše“ ratove i stradanja, ali sada moraju jer atomska energija nije za šalu. Njihovi  izaslanici su predali poruke našem svijetu da se ne igramo tako opasnom energijom, no poruke su ignorirane.

Zbog toga su izabrali admirala kao svjedoka o postojanju unutrašnjeg svijeta i osobu koja će objasniti našoj rasi kako nam prijeti samouništenje ukoliko se ne promijenimo.


Povratak kući

poruke iz središtaKada su sve potrebno objasnili admiralu, domaćini su ga otpratili do njegovog aviona i flote koja ga je dugo čekala. Admiral se sretno vratio kući, ali su ga dočekala višesatna ispitivanja i naredba da šuti o svom iskustvu.

Vremenom su počele kružiti glasine da je admiral uletio u Unutrašnju Zemlju iza Sjevernog pola. To je, dakako, bila stvar o kojoj se ne govori. No, sve više sličnih iskustava i priča o životu u unutrašnjosti Zemlje se počelo javljati, pa je gotovo nemoguće bilo zataškati pravu istinu.

Admiral Byrd je bio samo jedna osoba u nizu koja je imala susret sa stanovnicima unutrašnjosti. Drugi su također vidjeli prekrasne kristalne gradove i osobe puno razvijenije svijesti i tehnologije od naše. Svi su opisali njihovu kulturu i znanost kao tisućama godina napredniju od naše, ali i društveni poredak koji isključuje ratove, uništenje i netrpeljivost.

Njihovim riječima, kako je prenio sam admiral, voljni su nam pomoći u obnovi kulture i cjelokupnog života nakon katastrofa koje će uslijediti zahvaljujući našoj uništavačkoj prirodi. Očigledno trebamo još puno toga naučiti i prestati biti sami sebi najveći neprijatelji! Zemlja NA kojoj živimo, neće još dugo moći ispaštati naša zlodjela i nemar!

Nastavljamo sljedeći tjedan u drugom dijelu članka.

Ocijeni sadržaj
(20 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream