Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Merkaba - naše svjetlosno tijelo

  • Srijeda, 20 Travanj 2016 08:02
  • Pročitano 1738 puta

Mer-Ka-Ba je naše svjetlosno vozilo, naše svjetlosno tijelo. Merkaba podrazumijeva jedno uzajamno, rotirajuće svjetlosno polje koje se temelji na piramidalnim formama usko vezanim sa našim suptilnim, fizičkim tijelom i dušom. Merkaba nastaje kroz protusmjernu rotaciju dva od tri zvjezdana tetraedra koja imamo oko tijela.

Piše: Luka Klančnik, School of Remembering

Ona je jedna od najmoćnijih alata za ubrzanje našeg spritualnog rasta. Kad ta polja postanu živa i vrte se oko našega tijela, zovemo ih Mer-Ka-Ba što je jedinstveno iskustvo neusporedivo s bilo čim u ovoj Stvarnosti. Merkaba nam omogućuje dublje shvaćanje o tome tko smo te nas povezuje s višim nivoima svijesti vraćajući sjećanje na beskonačne mogućnosti našeg bića.

To je Vimana iz veda, dijamantno vozilo i vozilo bogova kod Židova, vozilo za uspon. Ona ima desetak puta veći promjer naše tjelesne visine i s obzirom na njenu rotaciju, ima formu letećeg tanjura. Zdravo MerKaBa polje proteže se na krug 15-18 m u promjeru i ovisi o visini osobe. Rotacija MerKaBa polja je moguće prikazati pomoću odgovarajućih instrumenata i identično je infracrvenom toplinskom omotaču galaksije - oblik poznat kao "leteći tanjur".


Tri velike riječi Mer-Ka-Ba

Mer-Ka-BaRiječ MerKaBa je složenica tri riječi: Mer, Ka i Ba koje dolaze iz drevnog Egipta. U nekim kulturama je poznata i pod nazivom merkabah, merkaba i merkavah. Mer se se odnosi na posebnu vrstu svjetlosti koju su razumjeli u Egiptu samo tijekom 18. dinastije. Vidjeli su je kao dva nasuprotno rotirajuća polja svjetlosti u istom prostoru aktivirana posebnim načinom disanja.

Ka se odnosi na sam duh, a Ba na vlastitu interpretaciju Stvarnosti duha. U našoj realnosti Ba znači tijelo,fizički svijet. U drugim stvarnostima gdje duše nemaju tijela, označava njihovu interpretaciju tj. doživljavanje stvarnosti koju nose sa sobom.

Mer-Ka-Ba, dakle znači rotirajuće polje svjetlosti koje istovremeno utječe na tijelo i duh. To je vozilo koje može prenijeti duh i tijelo, tj. vlastitu interpretaciju Stvarnosti duha iz jednog svijeta ili dimenzije u drugu. Ona je ustvari mnogo više jer pomoću nje možemo stvarati stvarnosti ili kroz njih putovati - naše interdimenzionalno vozilo koje će nam pomoći pri povratku našem prvotnom stanju svijesti!


Mer-Ka-Ba srca

Mer-Ka-Ba srcaMer-Ka-Ba je naše stvarno svjetlosno tijelo koje je suvremeni čovjek odavno zaboravio. Ona treba biti spojena sa našim tijelom, uključujući srce i mozak (tj. ljubav i razum) s vanjskim svijetom. Takva merkaba otvara vrata svim duhovnim potencijalima kako bi dostigli razinu koja je potrebna za uzašašće i put prema višim razinama svijesti. 

Postoji i potpuno nov način aktiviranja Merkabe iz srca putem Tantre Srca. Ljubav ima nevjerovatnu moć koja je davno zaboravljena. Ta Životna snaga je toliko jaka da je stvorila cijeli Svemir u kojem živimo i krećemo se. To je naše srce koje sadrži sve izvorne upute naših života. Kada ponovno postane središte našeg bića, kada smo u balansu, život biva ispunjen radošću i snagom.

Na radionicama "Buđenje osvjetljenog srca", možete naučiti kako ubrzati svoj put buđenja do naše istinske prirode, našeg istinskog postojanja. Mi smo izvorno Ljubav! Dobiti ćete sve potrebne alate i znanje kako bi stvarno mogli početi sa procesom uzašašća. Sve dobivene informacije će vam pomoći u otvaranju Vašeg srca iz kojeg ćete dalje biti u mogućnosti aktivirati srčano polje MerKaBe. Od tog trenutka svi vaši snovi postaju stvarnost jer djelujete iz suosjećajanog srca u harmoniji sa čitavim postojanjem!

Ocijeni sadržaj
(5 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream