Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Regresija i karmička dijagnostika

  • Nedjelja, 20 Rujan 2015 16:44
  • Pročitano 2088 puta

Poštovani čitatelji, zadovoljstvo mi je predstaviti vam dvije nove tehnike koje sam usvojila kao profesionalnu praksu. Radi se o karmičkoj dijagnostici i regresiji u prošle živote.

Piše: Maja Vodopija, astrohorus.com

Obje su tehnike vrlo korisne pojedincu na njegovom životnom putu, no ujedno zanimljive i otvaraju vrata mnogim novim pogledima na stvarnost. Iako sam s vama jako dugo i većina vas me poznaje kao astrologa, voditeljicu tečajeva tarota, osviještenja intuicije i sl., ovom prilikom vam približavam sebe kao regresoterapeuta.


Karmička dijagnostika

karmička dijagnostikaKarmičkom dijagnostikom se služimo sa ciljem da dobijemo sliku o karmičkom putu osobe. Ovdje se misli na detektiranje utjecaja iz prošlosti tj. prošlih života koji su doveli do sadašnje situacije, analizu sadašnje situacije i pretpostavljene utjecaje u budućnosti koje su rezultat takvih karmičkih utjecaja odnosno onih iz prošlosti i sadašnjosti.

Cilj jedne takve dijagnostike je osobi pomoći osvijestiti vlastitu ulogu u karmičkom procesu i tako dobiti razumijevanje svoga karmičkog puta, ali i omogućiti joj lakše oslobađanje od ograničavajućih utjecaja karme. Cilj je osobi/klijentu ukazati na put koji će ga u konačnici dovesti do zatvaranja karmičkog kruga. Što osoba prije zatvori karmički krug, prije će moći postojati kao slobodno biće koje djeluje iz slobodne volje, a ne uvjetovanosti.

Sa ciljem što boljeg dijagnosticiranja karmičkog stanja, koristim astrologiju, vidovitost i meditativnu tehniku kreativne vizualizacije kao pomoćne tehnike.

Regresija u prošle živote

regresijaČovjekov duhovni put uvelike je povezan sa njegovom karmičkom situacijom i nama je cilj pomoći vam osloboditi se njenih utjecaja, ali i poučiti vas kako živjeti u skladu s univerzalnim zakonima kako ne biste kreirali nove karmičke obrasce. Jedino slobodni od utjecaja karme na naš život možemo krenuti na putovanje ka potpunoj slobodi!

U svrhu iscjeljivanja i razriješavanja energetskih blokada koje vučemo sa sobom iz prošlih inkarnacija, osposobila sam se za vođenje regresije u prošle živote. U jednoj takvoj seansi koja traje cca 2 sata, kroz meditativnu i nehipnotičku tehniku regresije, provodim klijenta kroz one prošle inkarnacije u kojima su stvoreni obrasci čije nepovoljno djelovanje se osjeća i u ovome životu. Takvi uzroci tada se transformiraju i iscjeljuju, a klijent se oslobađa njihove moći nad njima u ovome životu.

Na taj način klijentu se omogućava da uspješno svlada mnoge probleme, bilo da se radi o strahovima, problematičnim međuljudskim odnosima, destruktivnom ponašanju i sl. Regresija se pokazala kao vrlo uspješna i često puta jedina tehnika razriješavanja mnogih problema koji dolaze iz našeg nesvjesnog. Pomoću nje možemo uspješno transformirati destruktivne obrasce kreirane u nekom od prošlih života u kreativne i konstruktivne te osloboditi energiju koja nam je potrebna za osobni razvoj.

Regresija u prošle živote je dakle tehnika svjesnog putovanja u prošle inkarnacije sa ciljem osvještavanja i razriješavanja uzroka koji su doveli do problema u ovome životu. Klijente vodim kroz regresiju isključivo iz toga razloga, a nikako iz puke radoznalosti i do sada sam se pokazala kao uspješan regresoterapeut. S obzirom da je tehnika nehipnotčka, ona je sigurna, ugodna i opuštajuća te je u najvećem broju slučajeva dovoljna da se dođe do potpunog razriješenja problema.

Ako imate potrebu ili osjećate da postoje situacije čiji uzrok se krije nekoj od prošlih inkarnacija, a ne možete ga samo riješiti, slobodno me kontaktirajte bilo radi dodatnih informacija, bilo radi dogovora o terminu. Također posjetite moju stranicu astrohorus.com. Hvala na ukazanom povjerenju sve ove godine!

Ocijeni sadržaj
(5 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream