Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Kolumna Nade Rocco - Nadin Izbor

 

Zaljubljena u prirodnu kozmetiku

  • Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 20:07
  • Pročitano 2312 puta

Važnost prirodne kozmetike ne mogu dovoljno naglasiti. Koža čije su pore začepljene slojevima sintetičke kozmetike i makeupa pati! Koja je korist kozmetike i šminke koja nas trenutno uljepša, a dugoročno nagrđuje?

Piše: Nada Rocco

 „Što se dogodilo s tobom?“  
„Kako to misliš?“ Pitam ja u čudu.
„Sjajiš!“  
„ Molim?“  
„ Čula si. Hajde lijepo priznaj.“
„Što je tebi? Što da priznam?“  
„Priznaj da si se zaljubila.“
„Ja? U ovim godinama? Daj me nemoj zezat.“
„Priznaj, priznaj. Lice ti izgleda tako dobro, tako svježe, tako blistavo, a za to može biti zaslužna jedino ljubav.“  
„Paaaa, zapravo u neku ruku si u pravu i nisi daleko od istine. Ali nije ono što ti misliš…“ 


Nova kozmetika za mene

Uživam u novoj kozmetici :)Pred par sam dana srela Sabinu koja je tata-mata za kozmetiku. Kad sam joj rekla da već godinama tragam za pravom kozmetičkom linijom i da sam isprobala gotovo sve što se nudi na tržištu, a da ni sa čime nisam u potpunosti zadovoljna ona se počela tajanstveno smijuljiti.

Pitala me da li sam ikada čula za kozmetičku liniju Jane Iredale. Priznala sam da nisam, i pitala sam je jesam li trebala? Rekla mi je da naravno i kako je ona već pet godina na našem tržištu. Dala mi je web stranicu i rekla mi je da svakako pogledam.

Kad sam vidjela o čemu se tu radi i kada sam otišla isprobati taj makeup na svojoj koži, ostala sam paf. To je to! Konačno sam pronašla ono za čime sam cijelo vrijeme tragala. Kozmetičku liniju koja u potpunosti zadovoljava moje visoke kriterije. I da, zaljubila sam se na prvi pogled :)


Prirodna kozmetika je najbolja kozmetika

Prirodna ljepotaPrirodna kozmetika je zdrava, regenerirajuća i u potpunosti u skladu s našom kožom. Ljudsko nastojanje da se ostari, a da se pritom ne izgleda staro, staro je koliko i svijet.

Žene širom svijeta troše enormne cifre kako bi pomoću kozmetičkih preparata pomaknule unaprijed datum vlastita rođenja. I još toliko za kozmetičku kirurgiju da bi se poravnale bore i zaspali dijelovi kože probudili iz sna.

Na top listi kozmetičkih koncepcija obrade jednoznačno vodi koncept ljepote iznutra, koja počiva na temelju uravnotežene prehrane, obilja svježeg zraka, fizičke aktivnosti i okrepljujućeg sna.

Nedostatak hidratacije,  pušenje, sunce i vjetar, loša kozmetika i šminka, stres i emocije te  hormonalna neravnoteža također čine svoje. Danas se više nego ikad cijeni netaknuta priroda. Suvremena promišljanja o zdravom životu izravno povezuju ono prirodno s onim zdravim. Tako je i s kozmetikom!


Jane Iredale

Jane IredaleJane Iredale, uspješna poslovna žena koja ima iza sebe godine i godine staža na filmu, televiziji i kazalištu. Surađivala je s najboljim vizažistima i iz prve ruke vidjela kako prava makeup umjetnost ne proizlazi iz toga da se lice prilagodi zadnjim trendovima mode, nego da se naglasi prirodna ljepota.

Janeino iskustvo stečeno kroz rad sa ženama, čija profesija ovisi o čistoj koži, omogućilo joj je da uvidi kako razni poremećaji i osjetljivost kože ne samo da prijete njihovim karijerama nego i uništenju samopouzdanja. To joj je bila misao vodilja: stvoriti makeup liniju koja će biti u funkciji zdravlja kože.

Uspjela je stvorivši svoju liniju kozmetike i makeupa koji se koristi u lječilištima, kozmetičkim salonima i medicinskim klinikama diljem svijeta, a toliko je sigurna i korisna za nanošenje da ju preporučuju plastični kirurzi i dermatolozi širom svijeta.  

mineralna i potpuno prirodnaSvi njeni sastojci su nekomedogeni – ne začepljuju pore, svi su proizvodi testirani na osjetljivost i svi imaju široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka – do SPF 30. Svi sastojci imaju protuupalno djelovanje - smiruju nadraženu kožu, svi su u rangu „ vrlo otpornih na vodu“ po FDA kategoriji, svi potpuno prekrivaju stanja na koži poput akni, rozacee i crvenila nakon laserskih tretmana i kemijskih pilinga te ne sadrže parabene i talk!

Fenomenalno izgleda, još bolje se s njom osjećam, a potpuno je prirodna i zdrava. Sad sam konačno mirna i to naročito iz profesionalnih razloga. Ovaj je makeup nadmašio sva moja iščekivanja i zaista ga mogu od srca preporučiti.

Ocijeni sadržaj
(4 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream